Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii BOMBA de la emisiunea Insula Iubirii: Da, e vorba de NOUL IUBIT al CONTROVERSATEI ISPITE! Putina lume se astepta la asta...

B1 B1,
Informatii BOMBA de la emisiunea Insula Iubirii: Da, e vorba de NOUL IUBIT al CONTROVERSATEI ISPITE! Putina lume se astepta la asta...

Celebra ispita Bianca Pop de la emisiunea Insula Iubirii a luat o decizie suprinzatoare. continuă pe B1

PREMIERA ABSOLUTA la emisiunea Insula iubirii: Da, si-a schimbat silicoanele si acum s-a vazut chiar tot! (FOTO)

Bianca Pop, cunoscuta drept una dintre ispitele de la emisiunea Insula Iubirii a ajuns pe masa medicului estetician. Bruneta care a facut ravagii printre concurentii de la show-ul televizat si-a marit bustul.

Tac, pac, a iesit COMBINATIA! Ispita de la Insula Iubirii care a facut tot ce a vrut cu concurenta INFIDELA: Detalii PICANTE din culise!

Ispita George de la emisiunea Insula iubirii a dat detalii despre relatia lui cu concurenta Diana. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) George a.

Anunt soc la Antena 1: Cuplul care s-a despartit la Insula iubirii, a luat o decizie bomba! Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva!

Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impreuna. Cei doiau plecat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )