Libnet.ro
UNICEF

18:00

Asta e BOMBA anului in showbiz! Reghe si Anamaria Prodan Au DIVORTAT, in secret? Declaratii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
Asta e BOMBA anului in showbiz! Reghe si Anamaria Prodan Au DIVORTAT, in secret? Declaratii de ULTIM MOMENT

Incidentul produsla finalul partidei Astra Giurgiu-FC Botosani, atunci cand Anamaria Prodan i-a tras un pumn lui Dan Alexa, ar fi scos la iveala un adevar ascuns de luni bune. continuă pe B1

Reghecampf arunca bomba: Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a batut pe Dan Alexa dupa meci

S-a spus ca agentul de jucatori, care ar avea o relatie amoroasa cu tehnicianul Astrei, ar fi facut o criza de gelozie, cand a vazut ca amantul ei are o noua prietena, o bruneta prezenta la meciul Astra FC Botosani. Reghe a oferit insa o alta varianta.

VIDEO - Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupameciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Desi este casatorita cu antrenorulLaurentiu Reghecampf, presa a speculat ca Anamaria .

Zvonul care zguduie lumea mondena: Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au divortat in secret

Se zvoneste ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au divortat in secret. De altfel, dupa scena care a impanzit internetul, in care impresara ii aplica un pumn lui Dan Alexa, lucru care accentueaza zvonurile conform carora cei doi ar forma un cuplu, acum se aude si ca cei doi au divortat, iar Reghecampf are si .

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce a fost surprinsa lovindu-l pe Dan Alexa la finalul unui meci

Anamaria Prodan a avut o prima reactie, dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra si FC Botosani, incheiat cu scorul de 2-2. De ce bagati in seama tot? Va rog,.

Exista un sport paralel: Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa. Simteam ca imi ia fata Halep

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicatii halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani. Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa Dan Alexa a fost lovit cu pumnul in fata de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga .

Anamaria Prodan a turbat din cauza unei brunete: S-a aflat cine e fata pentru care Alexa a luat un pumn in fata

Anamaria Prodan si Dan Alexa au vorbit despre un diferend aparut din cauza unor fotbalisti dusi de impresarul FIFA la Astra, insa, in realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Dan Alexa risca sa fie dat afara de la Astra, dupa incidentul cu Anamaria Prodan

Ioan Niculae, patronul Astra Giurgiu, a vorbit despre incidentul socant dintre impresarul Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, dupa partida Astra Giurgiu - FC Botosani. Pozitia mea fata de acest.

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un.

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu.

Gigi Becali, speriat dupa ce a vazut cum Alexa a fost batut de Anamaria Prodan: Doamne fereste...

Gigi Becali a avut, de-a lungul anilor, multe reactii si declaratii incredibile, insa episodul Alexa Anamaria Prodan l-a lasat, inclusiv pe el, cu gura cascata.

ştiri din Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )