Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA ANULUI la PRO TV! MARELE ACTOR A PARASIT serialul Las Fierbinti ca sa joace in MANGALITA, de la ANTENA 1

B1 B1,
BOMBA ANULUI la PRO TV! MARELE ACTOR A PARASIT serialul Las Fierbinti ca sa joace in MANGALITA, de la ANTENA 1

Bomba la PRO TV! Un mare actor a plecat de la Pro TV, la Antena 1. Antena 1 a realizat serialul Mangalita, propria varianta a serialului Las Fierbintide la Pro TV, conformCanCan. continuă pe B1

BOMBA LA PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! ASA arata, de fapt, vedeta in REALITATE!

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite si mai longevive prezentatoare de la PRO TV. Ea are acelasi look de ani de zile! Multi s-au intrebat un lucru: Are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au.

O noua vedeta se alatura serialului Las Fierbinti de pe PRO TV. Joaca alaturi de Celentano si Firicel

Serialul Las Fierbinti a revenit la postul de televiziune Pro TV cu un nou sezon plin de umor si voie buna. Chiar daca au anuntat ca nu va aduce nimic nou, ci doar va fi la fel de bun ca sezoanele precedente, producatorii au venit cu o surpriza. Din distributie face parte si Serban Pavlu, .

BOMBA! Neti Sandu si-a scos peruca! Incredibil, cum arata in REALITATE VEDETA PRO TV!

Net Sandu este una dintre cele mai longevive vedete a PRO Tv-ului! Multi s-au intrebat un lucru: Are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au intrebatdaca in realitate faimoasa prezentatoare a.

Un mare actor din Las Fierbinti a lasat PRO TV pentru Antena 1. Vedeta va juca in Mangalita

Cu state vechi in actorie, a lasat Las Fierbinti de la PRO TV pentru Antena 1. Vedeta va juca in Mangalita. Un mare actor din Las Fierbinti a lasat PRO TV pentru Antena 1 Antena 1 si-a dorit ca, din aceasta toamna, sa detroneze Pro TV cu serialul Las Fierbinti, realizand proiectul Mangalita, unde si .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 16 septembrie

Al doilea sezon al serialului Vlad a inceput odata cu scoala. Serialul de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie la Pro TV, au anuntat reprezentantii postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format .

Ce nu stiai despre actorii din Vlad. in serialul de la PRO TV, au alti parteneri, dar in viata reala sunt sot si sotie

In serialul Vlad sunt departe unul de celalalt, dar se regasesc acasa. Cine sunt cei doi actori care sunt sot si sotie in viata reala, dar pe platourile de filmare se saruta cu altcineva? Serialul Vlad a pus la incercare un cuplu? Oare nu-i afecteaza deloc faptul ca se vad in fiecare zi indragostiti de .

Cate episoade va avea sezonul 2 al serialului Vlad, de pe Pro TV

Serialul Vlad, produs dupa licenta serialului turcesc Ezel, a fost pariul Pro TV pentru aceasta primavara. Vlad a debutat luni, 25 februariecu cifre bune, ca lider de audienta pe toate targeturile. Pe parcursul difuzarii, Vlad s-a aflat la bataie cu Asia Express, principala emisiune a postului concurent, Antena 1. Vlad a revinit la Pro TV .

Ce studii are Andi Moisescu. Ce se intampla cu emisiunea prezentata la PRO TV de sotul Oliviei Steer

Carismaticul realizator TV Andi Moisescu este o adevarata figura media, facand parte din mai multe proiecte care apar pe sticla. Ce se intampla cu show-ul prezentat de el la PRO TV? Ce studii are Andi Moisescu? Andi Moisescu 46 de ani) este o figura placuta de publicul romanesc, tocmai de aceea face parte din cele .

Pro TV traieste un SOC! A primit o VESTE DEVASTATOARE!

Pro TV a primit o veste dezastruoasa din partea CNA-ului. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Postul din pache Protopopesu a aflat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )