Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bomba bombelor! Da, acum e vorba de Andreea Marin si iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

B1 B1,
Bomba bombelor! Da, acum e vorba de Andreea Marin si iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in. continuă pe B1

EMOTII MARI pentru Zana surprizelor, Andreea Marin: Pentru mine acum...

Andreea Marin petrecut, in acest an, sarbatorile de iarna, acasa, alaturi de cei dragi. in a doua zi de Craciun, vedeta a transmis un mesaj emotionant pe retelele sociale. Iubesc sarbatorile de.

PATRUNJELU-I LUNG SI GROS! Iulia Albu o DESFIINTEAZA pe Andreea Marin: Multe fite pentru nimic si poze in CHILOTI cand chiar nu este cazul... (FOTO)

Iulia Albu a luat-o in vizor pe Andreea Marin. Celebrul fashion-editor a comentat una dintre cele mai recente ale Zanei, care a postat pe retelele de socializare o fotografie din sala de forta. Andreea Marin.

PROBLEME GRAVE pentru Andreea Marin! Zana a ajuns din nou CONECTATA LA APARATE: Sa faci tot ce poti pentru SANATATEA ta... (FOTO)

Andreea Marin pare sa fi inceput anul in forta si este decisa sa faca totul pentru a-si imbunatati tonusul. Fosta Zana a Surprizelor si-a anuntat, prin intermediul unei postari pe contul sau de I.

Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii au fost uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat!

Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii au fost uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat! Gabriel Covesanu a implinit 44 de ani si si-a serbat ziua pe platourile emisiunii, alaturi de Adela.

Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA...(FOTO)

Andreea Marin nu a primit prea bine vestea data de Stefan Banica cum ca va deveni tata pentrtru a treia oara. Sigur ca nu a fost prea incantata de anuntul facut chiar de ziua fiicei pe care cei doi o au.

Zana s-a dezlantuit! Andreea Marin s-a lasat fotografiata cu sanii la vedere (FOTO)

Andreea Marinsi-a socat fanii cu o serie de fotografii postate pe contul de Instagram. Vedeta a simtit nevoia sa-si pozeze decolteul si sa-l arate si prietenilor virtuali. Camasa neagra pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )