Libnet.ro
UNICEF

11:15

BOMBA in lumea filmului! Unul din cei mai cunoscuti actori a facut anuntul: in curand va deveni TATA (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in lumea filmului! Unul din cei mai cunoscuti actori a facut anuntul: in curand va deveni TATA (FOTO)

Veste bomba in showbiz. Unul din cei mai cunoscuti actori este in culmea fericirii: in curand va deveni tata. Este vorba de Ferdinando Valencia, care a anuntat cu mare bucurie pe contul sau de Instagram ca. continuă pe B1

Un fost PRESEDINTE este acuzat ca a luat o MITA RECORD de la unul dintre cei mai puternici traficanti de droguri

Fostul presedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, ar fi luat, in anul 2012, o mita de 100 de milioane de euro de la Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelului Sinaloa, unul dintre cele mai puternice din.

Unul dintre cei mai cunoscuti protestatari a fost admis in Jandarmerie: Dide a aplicat pentru postul de ingrijitor animale grajd

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai cunoscuti si mai amendati protestatari din Romania, a fost admis dupa prima etapa a concursului pentru un post in cadrul Jandarmeriei. Dide si-a depus dosarul.

Tocmai A MURIT! Este vorba despre unul dintre cei mai IUBITI ARTISTI din ROMANIA! NIMENI nu se astepta la asa ceva!

Un celebru cantaret a decedat! Adrian Berinde a cedat in lupta impotriva cancerului metastazat pe oase. Lumea muzicii romanesti este in doliu dupa ce Adrian Berinde a murit la varsta de 61 de.

Un cunoscut lant de magazine dispare din Romania

Grupul Agricola, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pe plan local, a inchis anul trecut reteaua de magazine cu acelasi nume. Decizia a fostluata in contextul unei piete de retail deja.

La 4 ani de la explozia francului elvetian, din cei peste 75.000 de romni mprumutati n chf, au mai ramas putin peste 20.000

Numarul romanilor care mai detin credite in franci elvetieni s-a redus cu doua trieimi in cei 4 ani care au trecut de la explozia francului, in ianuarie 2015, arata datele BNR. Numarul debitorilor persoane fizice cu credite denominate in franci elvetieni s-a redus la 20. 651 in luna noiembrie 2018, de la 38. 519 in luna decembrie 2016 si 75 412 in noiembrie 2014). Datele operative arata in plus ca, la finele lunii noiembrie 2018, bancile aveau in bilant 9. 294 credite ipotecare si 8. 969 credite de consum garantate cu ipoteci, se arata intro nota a Bancii Nationale.

Serviciile ING au fost cazute joi timp de aproape o ora. De ce, desi indicele de indisponibilitate al Home`Bank e mult sub media pietei (circa 0.9%), clientii lor sunt cei mai vocali

Miercuri, serviciul Home`Bank al ING a cazut pentru cateva zeci de minute. Pe Facebook, clientii bancii au reactionat imediat si pe buna dreptate. Nu e deloc placut sa vrei faci o plata si sa te trezesti ca transferul nu are loc. Sau, si mai rau, sa fii in strainatate si sa incerci sa-ti platesti hotelul exact in acele minute groaznice in care sistemul e picat. in vara si in toamna trecuta, ne amintim ca au mai existat asemenea caderi ale HomeBank. De picat insa, nu pica doar serviciile ING, ci ale mai multor banci din Romania. Uneori , chiar mai des si pe perioade mai lungi. Doar ca, in piata, cel mai puternic se aude vocea clientilor bancii cu capital olandez. De ce se intampla asta? Sa ne uitam pe cateva date.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )