Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA MONDENA: Gigi Becali va deveni BUNIC! Teodora le-a facut SURPRIZA cea mare

B1 B1,
BOMBA MONDENA: Gigi Becali va deveni BUNIC! Teodora le-a facut SURPRIZA cea mare

Gigi Becali pluteste de fericire dupa ce fiica saTeodora l-a anuntat ca va fibunic. continuă pe B1

Gigi Becali va deveni bunic. Teodora a ramas insarcinata si urmeaza sa nasca la inceputul verii viitoare

Gigi Becali paseste dintr-o fericire in alta, caci Teodora il va face bunic. Fata patronului de la FCSB urmeaza sa nasca la inceputul verii viitoare. Gigi Becali va deveni buni! Teodora a ramas insarcinata si urmeaza sa nasca la inceputul verii viitoare Nici bine nu s-a maritat, ca bebelusul e pe drum! Teodora Becali este .

Ce risca Gigi Becali, dupa comentariile facute la adresa Vioricai Dancila. Ar putea avea probleme legale

Gigi Becali a facut cateva declaratii care l-ar putea costa scump, pentru ca ii pot aduce probleme cu legea. Latifundiarul din Pipera a facut cateva comentarii sexiste la adresa Vioricai Dancila, starnind un val de reactii. Dupa primul tur al alegerilor din urma cu aproape o saptamana, Klaus Iohannis a intrat in cursa pentru Cotroceni .

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat in fata procurorilor pentru a da declaratii in dosarul lui Puiu Popoviciu, in care latifundiarul a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Gigi Becali a ajuns la DNA: Am fost chemat pentru a ridica o .

Gigi BECALI, la DNA. in ce dosar a fost chemat patronul FCSB la sediul Directiei Anticoruptie

UPDATE:La iesirea de la DNA, Gigi Becali a aratat ca el a vrut sa vina la DNA pentru a ridica o solutie de clasare primita intr-un dosar din 2017. Am facut cererea si am dat un mail pe care au zis ca.

Digisport: Ce risca Gigi Becali dupa atacul sexist fara precedent la adresa Vioricai Dancila

Derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila nu va ramane nepedepsit. Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat ieri si a dat de inteles ca finantatorul celor de la FCSB va plati pentru acele afirmatii.

Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD. Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa.

Reactia CNCD la atacul misogin al lui Gigi Becali la Viorica Dancila

Csaba Asztalos, presedinteleConsiliului National pentru Combaterea DiscriminariiCNCD), a reactionat referitor la atacul sexist al patronului FCSB, Gigi Becali, laViorica Dancila.

Digisport: Reactia CNCD dupa declaratiile incredibile ale lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat dupa derapajul sexist al lui Gigi Becali, legat de prezenta Vioricai Dancila, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019.

Gigi Becali nu se invata minte si risca o noua amenda

Chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti pentru a ridica o ordonanta de clasare in urma unui denunt din perioada 2014-2015, Gigi Becali a tinut sa se dea din nou in spectacol.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )