Libnet.ro
UNICEF

13:00

BOMBA: S-a casatorit cu ispita de la Insula iubirii! Fanii au crezut ca e o gluma, dar...

B1 B1,
BOMBA: S-a casatorit cu ispita de la Insula iubirii! Fanii au crezut ca e o gluma, dar...

Medana si Robert, concurenti ai celui de-al doilea sezon ai show-ului Insula Iubirii, s-au casatorit. S-au facut 25 ani de cand ne-am cunoscut . la gradinita . acolo unde ne jucam impreuna si ne. continuă pe B1

Ispita a ramas fara sutien, dupa care lucrurile au luat-o complet razna: Ce decizie a luat Antena 1 dupa dezmatul de la Insula iubirii!

Ispita de la Insula Iubirii a pus pe jar o plaja intreaga. Vedeta a renuntat la inhibitii si si-a facut aparitia fara sutien. Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a postat pe contul.

Au facut bunga, bunga la Insula iubirii, dar Antena 1 a cenzurat imaginile: Acum au aparut pe Internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

E nebunie totala la Insula iubirii! Aurel nu s-a putut abtine sa nu pice in ispita atunci cand a vazut-o pe Alexandra, fosta lui iubita.

Producatorilor de la Antena 1 nu le-a venit sa creada. La Insula Iubirii, un concurent si-a propus sa aiba relatii cu toate ispitele

Episodul 13 al show-ului Insula Iubirii de la Antena 1 a socat chiar si producatorii emisiunii. Un concurent si-a propus sa aiba relatii intime cu toate ispitele. Planul i-ar putea aduce mai mult necaz, caci dupa ce l-a devoalat, ispitele i-au tinut morala. La Insula Iubirii, un concurent si-a propus sa aiba relatii intime cu .

Geanina de la Insula Iubirii si-a facut mai multe operatii estetice, dupa filmari. Cum arata acum

Geanina de la Insula Iubirii si-a schimbat look-ul dupa ce s-au incheiat filmarile pentru emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1. Si-a facut mai multe operatii estetice si pare de nerecunoscut, dar si-a schimbat chiar si atitudinea. Totul pare sa aiba legatura cu o noua poveste de dragoste. Geanina de la Insula Iubirii si-a .

Ce salariu primeste Radu Valcan la Antena 1 pentru Insula Iubirii. Este platit la sezon, iar suma e fabuloasa

Insula Iubirii, emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1 in fiecare luni seara, face audiente remarcabile la fiecare editie. Prezentatorul reality show-ului este Radu Valcan, care primeste un salariu urias pentru munca sa. in plus, emisiunea este filmata in Thailanda, deci Radu se poate simti ca in vacanta chiar si atunci cand lucreaza. Radu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )