Libnet.ro
UNICEF

09:00

Clatitele Ana Lugojana: Cea mai SAVUROASA reteta veche din Banat!

B1 B1,
Clatitele Ana Lugojana: Cea mai SAVUROASA reteta veche din Banat!

Daca ai chef de un desert special, clatitele Ana Lugojana sunt solutia ideala. Iata cum se prepara. continuă pe B1

Cheltuielile militare mondiale au atins cea mai mare crestere din ultimii zece ani

Cheltuielile militare mondiale au inregistrat in 2019 cea mai mare crestere din ultimii zece ani, pe fondul unei rivalitati tot mai mari intre marile puteri si a unei curse a noilor tehnologii, releva Institutul IISS intr-un raport publicat vineri, relateaza AFP.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa Ungaria, in ultimul trimestru al anului 2019, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brancusi: Nu stiu daca sunt cea mai buna alegere

Cantareata Irina Rimes, desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, a spus ca este onorata sa detina acest titlu, dar a recunoscut ca, totusi, nu stie daca ea e cea mai buna alegere in acest sens.

Eurostat: Romania are a doua cea mai mare rata a casatoriilor din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a casatoriilor la 1. 000 locuitori din Uniunea Europeana, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Anamaria Prodan, despre cea mai mare temere a sa. O vede zilnic: Nu ies niciodata, imi e frica de mor

Anamaria Prodan le-a facut o marturisire fanilor. Cunoscuta impresata a vorbit despre lucrul care o sperie cel mai tare. Ce temere are sotia lui Laurentiu Reghecampf? O vede zilnic la ea in casa. Anamaria Prodan, despre cea mai mare temere a sa Asteptatul reality show care ii are in prim-plan pe Prodan si Reghecampf aduce .

Cea mai ciudata telecomanda de TV din lume face mai multe decat crezi

In cazul in care ai pierdut vreodata o telecomanda de TV prin casa, te vei bucura sa afli ca cei de la Sony au gasit cea mai ostentativa solutie la aceasta problema clasica. Cei de.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 FEBRUARIE Crestere de 0,79% pentru BET-FI, cea mai mare dintre indicii analizati

Cu un avans de 0,79%, in intervalul 4 - 11 februarie, indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), bifeaza cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) avute in vedere, in perioada mentionata.

Betano sustine olimpicii romani si a devenit partener oficial al Alinei Vuc, cea mai buna luptatoare a Romaniei. impreuna spre Tokyo 2020!

Din februarie 2020 declaram pe propria raspundere ca ne luptam de la egal cu oricine. Pentru ca Betano, operator desemnat cea mai buna platforma mobila la EGR Awards 2019, a devenit partenerul oficial al Alinei Vuc, vicecampioana mondiala la lupte libere in 2019 si una dintre marile sperante ale Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, cel mai asteptat eveniment de la Hollywood, a avut cea mai mica audienta din istorie! Iata aici detaliile! .

Topul judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile. Explicatiile unui neonatolog

In fruntea clasamentului national al judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile se afla, in ordine, Tulcea, Botosani si Salaj.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )