Libnet.ro
UNICEF

01:05

DECIZIE BOMBA! Se mai SCHIMBA ORA?! ANUNTUL pe care toti ROMANII il asteptau

B1 B1,
DECIZIE BOMBA! Se mai SCHIMBA ORA?! ANUNTUL pe care toti ROMANII il asteptau

Da, mai e putin si se da ora, din nou! Vezi aici decand va avea loc schimbarea! Vom dormi mai mult cu o ora! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI. continuă pe B1

Se mai SCHIMBA ORA?! DECIZIA MOMENTULUI! Toti romanii trebuie sa AFLE asta

Se schimbadin nou ora! Toti romanii trebuie sa afle de cand va avea loc schimbarea! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE.

Se mai schimba ora in Romania? Ce s-a decis cu privire la trecerea la ora de iarna

Nu mai este foarte mult pana cand sezonul rece isi va face simtita prezenta si isi va intra serios in drepturi. Pana acumne pregateam sa trecem la ora de iarna, dar nimic nu mai este sigur. in fiecare an, in luna octombrie, se trecea la ora de iarna. Iata daca si cand se va schimba .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

Andra, imagini din noul videoclip! Anuntul care i-a tinut pe fani cu sufletul la gura. Ce i-a pus sa faca

Andra vine cu un nou videoclip surprinzator! Iubita artista le-a pregatit o noua surpriza fanilor sai care ii sunt alaturi deja de ani buni. Din fericire pentru acestia, solista le-a oferit o bucatica din energia noului clip. Ce le-a cerut aceasta publicului sau fidel? Andra, nou videoclip! Ce i-a pus pe fani sa faca? Cunoscuta .

DIGI RCS-RDS face anuntul care afecteaza toti abonatii. Schimbari mari pentru toata lumea

DIGI RCS-RDS anunta ca introduce functionalitati noi si imbogateste continutul aplicatiei Digi. Online pentru toti abonatii.

Ora de iarna 2019. Cand se schimba ora in Romania si cum ne afecteaza

Cand se trece la ora de iarna 2019? Ora de iarna se aplica, in fiecare an, in ultima noapte de sambata spre duminica din luna octombrie. Astfel, in noaptea de.

Viata la bloc ar putea fi mult mai scumpa pentru romanii necivilizati. Toti locatarii trebuie sa fie atenti la acest detaliu

Viata la bloc ar putea fi mult mai scumpa pentru romanii necivilizati. Asociatiile de locatari sunt obligate sa adopte pana la sfarsitul lunii un regulament de ordine interioara. Iar cei care incalca.

IBM lanseaza cel mai puternic computer cuantic care chiar poate fi folosit

Un computer cuantic poate face mult mai multe lucruri decat unul clasic, iar IBM vine acum cu unul extrem de puternic, pe care clientii chiar il vor putea folosi. Compania urmeaza sa lanseze un.

Amenzi mai dure pentru firmele care incalca reglementarile muncii suplimentare

Firmele care incalca dispozitiile privind munca suplimentara risca amenzi de cate 1. 000 de lei pentru fiecare lucrator afectat, potrivit unei legi adoptate miercuri de parlamentari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )