Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gigi Becali ia FOC din nou: Cum arata BOMBA care l-a hipnotizat pe Florinel Coman (FOTO)

B1 B1,
Gigi Becali ia FOC din nou: Cum arata BOMBA care l-a hipnotizat pe Florinel Coman (FOTO)

Chiar daca Becali l-a criticat pentru viata sa extrasportiva si mai ales pentru faptul ca sudeaza cate doua pachete de tigari pe zi, Florinel Coman se reface in bratele unei bombe sexy de care pare de-a. continuă pe B1

Gigi Becali ia FOC din nou: Cum arata BOMBA care l-a hipnotizat pe Florinel Coman (FOTO)

Chiar daca Becali l-a criticat pentru viata sa extrasportiva si mai ales pentru faptul ca sudeaza cate doua pachete de tigari pe zi, Florinel Coman se reface in bratele unei bombe sexy de care pare de-a.

Raca in familie? Gigi Becali a REFUZAT sa ii fie nas lui Borcea! Nu te joci cu asa ceva

Gigi Becali a dezvaluit ca a refuzat sa-i fie nas lui Cristi pentru a doua oara, dupa ce vestea ca Valentina Pelinei este insarcinata cu gemeni a starnit valva in spatiul public. De asemenea, patronul.

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat sa il cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au cununat civilin urma cu cateva zile, iar acum se pregatesc sa ajunga si in fata altarului. Gigi Becali l-a cununat pe Cristi Borcea in anul 2011, atunci cand.

Dani Otil s-a intalnit din nou cu ursul. Am auzit un sunet foarte ciudat. Era foarte aproape. Dupa, am scos...

In acest weekend, Dani Otil s-a intalnit din nou cu ursul. S-a auzit un sunet foarte ciudat. Era foarte aproape. Dupa, am scos cel mai bun timp pana la duba, a povestit el. Aflati mai multe detalii.

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa! Frumoasa actrita s-a casatorit cu Alin Boroi. Vezi imaginile.

Andreea Marin, din nou mama: Dumnezeu vrea...

Andreea Marin este gata sa devina mama din nou si nu exclude aceasta varianta deloc. Invitata in platoul emisiunii Agentia VIP, Andreea Marin a povestit despre frumoasa vacanta in care a fost, recent,.

Se marita din nou Andreea Marin?

Andreea Marin a petrecut o vacanta in nordul Africii, alaturi de iubitul ei, consul al Romaniei in Libia, dar si de membrii familiei sale. Iata ce povesteste si ce spune despre o posibila casatorie cu partenerul ei.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Masina care merge cu apa, intalnita in traficul din Romania. Cum arata - FOTO

Gheorghe Bordeianu, un inginer din Bacau, a inventat motorul care functioneaza pe baza de hidrogen. Bacauanul si-a pus in practica inventia atasand masinii sale un Cielo cumparat la mana a doua din.

Romania s-a CUTREMURAT din nou! Zonele in care seismul a LOVIT in plin

Un nou cutremur s-a produs in noaptea de joi spre vineri in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 3 pe scara Richter si s-a produs la ora 00:12, la o adancime de 120 de kilometri, potrivit Institutului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2658 seconds )