Libnet.ro
UNICEF

11:01

Las Fierbinti, la Antena 1! Bomba toamnei in TELEVIZIUNE

B1 B1,
Las Fierbinti, la Antena 1! Bomba toamnei in TELEVIZIUNE

Antena 1pregateste lansarea propriului serial de comedie, ceva in genul productiei Las Fierbinti, de la Pro TV. Seria pregatita deAntena 1se numeste Mangalitasi va debuta la. continuă pe B1

Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, surprinsa alaturi de iubitul misterios. Imaginile au pus pe jar fanii serialului

Daca in Las Fierbinti este o tanara frumoasa si naiva, in viata de zi cu zi se schimba rolul! Anca Dumitra 32 de ani), interpreta Gianinei din Las Fierbinti, este la fel de frumoasa, insa e fata serioasa si cu barbat acasa. Care iubit ati putea spune Ei, unul pe care il tine ascuns de .

De ce a avut Firicel din Las Fierbinti probleme cu legea. I-a facut pana si pe politisti sa rada, la audieri

Cuzin Toma, actorul care-l interpreteaza pe Firicel in serialul Las Fierbinti, a avut, in trecut, mai multe probleme cu legea. Stilul sau relaxat i-a facut insa si pe politisti sa zambeasca. Cuzin Toma, actorul care-l interpreteaza pe Firicel in Las Fierbinti, a avut mai multe probleme cu legea. A fost prins drogat si baut la .

Sursa neasteptata de venit pentru Anca Dumitra. Gianina din Las Fierbinti ia bani frumosi de la englezi!

Anca Dumitra, Gianina din serialul Las Fierbinti, are o sursa neasteptata de venit. Actrita ia bani frumosi de la englezi. Sursa neasteptata de venit pentru Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti Anca Dumitra nu este actrita doar de comedie. Pentru cei care se indoiesc, o pot regasi in drama Doing Money. Este vorba despre o .

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )