Libnet.ro
UNICEF

22:15

Roxana Vancea RUPE TACEREA! S-a aflat CEL MAI MARE SECRET! Nu pot sa rezist tentatiei...

B1 B1,
Roxana Vancea RUPE TACEREA! S-a aflat CEL MAI MARE SECRET! Nu pot sa rezist tentatiei...

Fosta iubita a lui Mihai Bendeac a slabit zeci de kilograme in ultima vreme, cu ajutorul unei diete echilibrate, sustinuta de exercitii fizice. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Victor Ponta, dupa iesirea de la urne: De cate ori in Romania s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare, asa ca acum am votat un candidat bun

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat un candidat bun, si nu raul cel mai mic. Sa fiu sincer, mi-e mai simplu acum decat in alte dati.

NASA redenumeste cel mai indepartat corp celest explorat vreodata, dupa ce Ultima Thule a starnit critici legate de conotatii naziste

Corpul celest cel mai indepartat observat vreodata a fost redenumit oficial marti Arrokoth, ceea ce inseamna cer in limba tribului amerindian Powhatan, dupa ce primul nume, Ultima Thule, a starnit controverse din cauza unei asocieri cu vocabularul nazist, scrie AFP.

El este cel mai sexy barbat in viata in 2019

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2019, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat celebrul artist John Legend.

Bomba in showbiz: El a fost desemnat CEL MAI SEXY barbat din lume!

Revista People a desemnat cine este Cel mai sexy barbat in viata pe 2019, iar decizia a fost imediat intens comentata de doamnele dar si domnii din intreaga lume.

VIDEO Dominic Thiem, dupa victoria cu Djokovic: A fost probabil cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit in primele doua meciuri de la Turneul Campionilor ceva la care putini s-ar fi asteptat. Austriacul de 26 de ani i-a invins pe Roger Federer 3 ATP) si Novak Djokovic 2 ATP), asigurandu-si in premiera prezenta in semifinalele competitiei. Dupa victoria cu Djokovic scor 6-7, 6-3, 7-6), Thiem s-a aratat extrem de mandru de evolutia sa, precizand ca a fost probabil cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata.

Viorica Dancila: Cel mai important este ca am reusit sa intram in turul doi

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, marti seara, ca accederea sa in turul al doilea al alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei este cel mai important lucru pe.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

Financial report Extrema dreapta a castigat cel mai mult in alegerile din Spania. Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. Vid de putere in Bolivia

Financial Times: Extrema dreapta a castigat cel mai mult in aceste alegeri care insa nu au reusit sa scoata tara din impasul politic * Les Echos: Vid de putere in Bolivia. Implicarea armatei si politiei suscita nelinisti * The Washington Post: Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. * Stiri pe scurt.

Marea Britanie, aproape de cel mai redus ritm de crestere a economiei din ultimul deceniu

Economia britanica a inregistrat in trimestrul trei din 2019 aproape cel mai redus ritm de crestere .

Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Solistul trupei Carlas Dreams a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet. Alaturi de Andrei Tarus se mai aflau in acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului si Catalin Petre Andrei, bateristul formatiei. Solistul trupei Carlas Dreams a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )