Libnet.ro
UNICEF

05:30

ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea a luat DECIZIA, din inchisoare: Da, A PREFERAT-O pe fosta nevasta, Mihaela!

B1 B1,
ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea a luat DECIZIA, din inchisoare: Da, A PREFERAT-O pe fosta nevasta, Mihaela!

Decizie suprinzatoare luata de Cristi Borcea! De cand se afla din nou in spatele gratiilor, fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti s-a gandit serios ce o sa se intample cu afacerile lui, asa ca a. continuă pe B1

ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea, prins in fapt! Nebunie la iNCHISOARE (GALERIE FOTO INTERZISA CARDIACILOR)

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins acum lumea mondena! PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA De cand se afla din.

Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Cristi Borcea sufera mult din cauza faptului ca este departe de copii sai, mai ales de cele doua fetite gemene care s-au nascut la scurt timp dupa ce el a fost condamnat din nou la inchisoare. Pe langa asta, alt lucru il intristeaza pe afacerist. Chiar fiul sau a dezvaluit despre ce este vorba. Cristi .

S-a terminat! ANAMARIA PRODAN a luat decizia radicala, dupa ani de casnicie cu REGHE! S-a intamplat dupa ce a pierdut SARCINA

Anamaria Prodan a vorbit intr-un recent interviu despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. Sexy-impresara nu s-a ferit sa vorbeasca despre gelozie, dar si despre una din dramele pe care le-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )