Libnet.ro
UNICEF

00:07

Au aparut imaginile INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

B1 B1,
Au aparut imaginile INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a facut o dezvaluire inedita despre relatia sa cu Mihai Bendeac. RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA LA PUSCARIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA Desi fosta. continuă pe B1

Cum arata Mihai Bendeac la 19 ani. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii la juratul de la Antena 1

Vedeta de la Antena 1 a facut publica o imagine din anii tineretii, pe cand avea doar 19 ani. Odata ce fotografia a aparut pe conturile lui Mihai Bendeac de pe retelele sociale, a starnit rapid foarte multe reactii din partea fanilor sai. Multi au remarcat un detaliu la juratul de la iUmor, cand au .

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere toti fanii cu o postare mai putin obisnuita pe Facebook, in care vorbeste despre relatia sa cu Delia Matache si la care a atasat o poza care a trezit imaginatia.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT TOTUL

Controversatul actor Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce vedeta Antenei 1 s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei venita in vizita la filmari .

DEPRESIV si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru parintii sai, cu ocazia a 37 de ani de casnicie. Artistul Bendeac recunoaste ca a fost si este un fiu-problema, insa transmite ca isi.

Medicii confirma! Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor!

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie de mai multi ani. Totusi, asta l-a determinat sa caute si mai insistent raspunsuri la intrebarile sale si a ajuns astfel la concluzia ca nu trebuie sa mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )