Libnet.ro
UNICEF

07:45

BOMBA in lumea mondena! CE a ajuns SA FACA Cristi Borcea dupa eliberarea din PUSCARIE ...

B1 B1,
BOMBA in lumea mondena! CE a ajuns SA FACA Cristi Borcea dupa eliberarea din PUSCARIE ...

Dupa eliberarea din inchisoare, Cristi Borcea a plecat pe santier, in Olimp, unde barbatul are un hotel si o plaja, care inca de la finalul sezonului sunt inchise pentru renovare. continuă pe B1

Primul lucru pe care il va face Cristi Borcea, dupa ce a iesit din inchisoare. A asteptat asta 9 luni

Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. Care va fi primul lucru pe care il va face dupa ce a iesit din inchisoare? Fostul actionar de la FC Dinamo Bucuresti a asteptat 9 luni pentru asta. Primul lucru pe care il va face Cristi Borcea, dupa ce a iesit din .

Primele imagini cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel si copiii, dupa eliberarea fostului sef de la Dinamo

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Jilava, miercuri, dupa ce si-a ispasit fractia din pedepsele primite in dosarul transferurilor din fotbal si in cel cu privire la retrocedarile ilegale de plaje si terenuri in Mamaia. Fostul actionar al lui Dinamo s-a intors acasa la sotie si copii. Valentina Pelinel a facut mai multe .

PENIBIL! Detaliul RUSINOS de pe pantalonii lui Cristi Borcea, in prima fotografie de dupa eliberare... Ce a facut afaceristul iN BAIE intrece orice imaginatie! (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare si primul lucru pe care l-a facut a fost, evident, sa se bucure de timpul petrecut cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO Valentina, sotia lui,.

Doamne, cum arata! PRIMA IMAGINE cu Cristi Borcea si cei trei copii, dupa ce a fost ELIBERAT din inchisoare. Valentina Pelinel, iN LACRIMI!

Asteptarea a luat sfarsit! Valentina Pelinel este acum in culmea fericirii, dupa ce sotul ei a fost eliberat din inchisoare si a ajuns acasa alaturi de ea si cei trei copii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )