Libnet.ro
UNICEF

05:15

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

B1 B1,
Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Creatorul de moda Catalin Botezatu a recunoscut ca are doi copii, pe care prefera sa ii tina departe de ochii lumii din care face parte. Vedeta a confirmat astfel zvonurile care circulau de multa vreme in. continuă pe B1

Cui va lasa Catalin Botezatu toata averea agonisita din moda. Mi-am facut deja testamentul. Mi-e draga mie!

Catalin Botezatu s-a lovit in ultima perioada de multe probleme de sanatate, astfel ca, pentru a fi sigur, in caz de orice, ca averea agonisita din moda ajunge pe mainile cui trebuie, designerul si-a facut testamentul. Cui va lasa tot ce are? Cui va lasa Catalin Botezatu toata averea agonisita din moda Catalin Botezatu a .

Cati iubiti a avut Bianca Dragusanu. Ce spune despre Catalin Botezatu: Am iubit doar 3 barbati!

Bianca Dragusanu a declarat in nenumarate randuri ca mereu a cautat fericirea si ca va face acest lcuru pana o va simti pe deplin. Iata cati iubiti a avut fosta asistenta pacatoasa inainte de renumita relatie cu Alex Bodi, cel care ii este acum sot! Cati iubiti a avut Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu a aparut .

DESPARTIREA MOMENTULUI! ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea, prins in fapt! Nebunie la iNCHISOARE (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins lumea mondena! PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA De cand se afla din nou.

Mihaela Borcea e total schimbata de cand are un nou iubit. L-a uitat de tot pe Cristi Borcea FOTO

Mihaela Borcea si-a schimbat loculasa ca i s-a schimbat si norocul! Fosta sotie a lui Cristi Borcea l-a dat uitarii definitiv pe afacerist si s-a reindragostit. Prin ce transformari a trecut aceasta de cand are noul iubit? Mihaela Borcea, schimbare totala de cand are un nou iubit Mihaela este de-a dreptul infloritoare de cand s-a .

Cristi Borcea IESE DIN iNCHISOARE? Valentina Pelinel, iN CULMEA FERICIRII! CAND vine momentul?

Fostul finantator al Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare, si incarcerat la Penitenciarul Jilava de la.

Patriarhia Romana despre blocul de 3 etaje de pe Dealul Patriarhiei: Nu este vorba despre constructia unui bloc masiv, modern, ci de edificarea unei case cu arhitectura bisericeasca

Cladirea de 3 etaje pe care Arhiepiscopia Bucurestilor vrea sa o edifice pe Dealul Patriarhiei nu este un bloc masiv, modern ci o casa care va avea doar sase camere, cu arhitectura bisericeasca traditionala, se arata intr-un comunicat transmis de Patriarhia Romana. in plus, imaginea prezentata in anuntul public de pe gardul proprietatii este provizorie si nu reflecta proiectul viitoarei cladiri, potrivit sursei citate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3055 seconds )