Libnet.ro
UNICEF

23:45

INCREDIBIL! Valentina Pelinel, pentru PRIMA DATA alaturi de copiii lui Borcea! Vezi cu ce ocazie s-au fotografiat impreuna (GALERIE FOTO)

B1 B1,
INCREDIBIL! Valentina Pelinel, pentru PRIMA DATA alaturi de copiii lui Borcea! Vezi cu ce ocazie s-au fotografiat impreuna (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel estecea mai fericita mamica! VIOREL LIS A CEDAT LA PETRECERE! OANA LIS A FACUT ANUNTUL DISPERAT! VA ANUNTAM CU RECRET CA. Vedeta a urcat pe contul personal. continuă pe B1

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii .

Valentina Pelinel si-a recapatat silueta de alta data. I-a daruit trei copii lui Cristi Borcea si acum e tot fotomodel

Cristi Borcea are noua copii, dintre care trei cu Valentina Pelinel. Fostul model nu numai ca si-a recapatat silueta de alta data, ci arata chiar mai bine decat inainte de nastere. Valentina Pelinel i-a daruit lui Borcea trei copii, iar acum si-a recapatat silueta de alta data Cristi Borcea, fostul actionat al clubului Dinamo, are .

DIETA. Cum a reusit Valentina Pelinel sa slabeasca dupa 3 sarcini: Asta e crima

Valentina Pelinel arata extrem de bine dupa a nascut trei copii. in ultima perioada, ea arata parca din ce in ce mai bine. Sotia lui Cristi Borcea a dezvaluit secretul unui corp de invidiat.

Si-a vazut parintii pentru prima oara, iar reactia copilului iti taie respiratia

Un bebelus cu probleme de vedere a inceput sa poarte ochelari, iar primul moment in care si-a vazut parintii a devenit viral pe internet. Cand sunt foarte mici, copiii nu pot verbaliza problemele pe care le intampina. Din acest motiv, este aproape imposibil pentru un parinte sa-si dea seama ca micutul nu vede foarte bine .

Andreea Marin si-a surprins fanii cu o imagine din tinerete. Cum arata cand s-a angajat prima data la TVR

Nostalgia toamnei a ajuns si in sufletul Andreei Marin, asa ca a scos de la naftalina o poza care dateaza de mai bine de 20 de ani, de cand s-a angajat prima data la TVR. Vedeta si-a surprins fanii. Andreea Marin si-a surprins fanii cu o imagine din tinerete Andreea Marin 44 de ani) a .

Turistii din Australia au ocazia de a se catara, pentru ultima data, pe Muntele Uluru, considerat loc sacru

Multimi de oameni asteapta sa urce pentru ultima data pe muntele Uluru Australia), inainte ca traseul sa fie interzis definitiv, scrie BBC.

Clasament ATP: Marius Copil a coborat 74 de locuri - Romanul, in afara Top 100 pentru prima oara din 2017

Eliminat in primul tur la Basel, Marius Copil nu a reusit sa isi apere punctele castigate anul trecut, cand a ajuns in finala, coborand astfel 74 de pozitii in clasamentul ATP. Romanul se afla acum pe locul 156, fiind in afara Top 100 ATP pentru prima oara dupa doi ani si jumatate.

Selly de la 5GANG sparge banca. Da o suma colosala pentru prima lui masina

Andrei Selaru, alias Selly, este fondatorul trupei 5 GANG. Tinerii fac senzatie pe Youtube, de unde acum reusesc sa scoata si sume considerabile de bani. Faimosi in randul tinerilor de mai bine de 5 ani, pot acum sa se laude cu propriile venituri din care isi cumpara ce doresc. Spre exemplu, pe langa filmul de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )