Libnet.ro
UNICEF

22:01

Noi GELOZII in marea familie BORCEA! Iata cine este BARBATUL care a cucerit-o pe mama copiilor fostului actionar de la DINAMO!

B1 B1,
Noi GELOZII in marea familie BORCEA! Iata cine este BARBATUL care a cucerit-o pe mama copiilor fostului actionar de la DINAMO!

Noi motive de gelozie in marea familie Borcea. Una din fostele neveste ale lui Cristi Borcea traieste o poveste de iubire cu un barbat care pana mai ieri era si el insurat. Este vorba despre Mihaela. continuă pe B1

Cine este femeia ucisa alaturi de fiul ei, in Sibiu. Soferul beat si fara permis a fugit de la locul accidentului

O femeie si-a pierdut viata impreuna cu fiul ei, in Sibiu. Cei doi au fist ucisi de un sofer beat si care nu detinea un permis de conducere. Barbatul care a nenorocit aceasta familie a fugit de la locul accidentului. Politia ancheteaza cazul socant care s-a petrecut cu o seara in urma, pe 31 octombrie.

Cui a dat PRO TV 50.000 de euro. Iata cine a castigat MasterChef. E o surpriza totala

Filmarile s-au terminat de cateva zile bune, iar zvonurile despre castigatorul editiei curente de la Masterchef au aparut deja. Care a fost norocosul din cei opt ramasi in ultima etapa? Iata cine a plecat acasa cu marele premiu de 50. 000 de euro! Cine a castigat Masterchef? Filmarile au luat final, iar castigatorul deja a pus .

Ea l-a facut tata pe Codin Maticiuc! Cine este misterioasa bruneta!

Cand nimeni nu credea, Codin Maticiuc a devenit tata de fata in primavara acestui an. Iata insa cine este misterioasa bruneta care l-a cumintit pe cel odinioara supranumit Crai de Dorobanti! .

DOCUMENT Cum au cautat Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu saptamani intregi cine este proprietarul terenului pe care urmau sa construiasca spitalul oncologic, pentru ca nimeni nu stia cine este

Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu au batut la usi si au cautat saptamani intregi pentru a afla cine este statul roman, pentru ca nimeni nu stia cine este, trecut in extrasul din cartea funciara ca proprietar al terenului pe care urmau sa construiasca spitalul oncologic pentru copii din curtea Spitalului Marie Curie. Cea mai mare provocare a reprezentat-o faptul ca pe extrasul din cartea funciara scrie la proprietar statul roman. Batalia noastra 4-5 saptamani a fost sa gasim statul roman, pentru ca nimeni nu stia cine este, a povestit joi Oana Gheorghiu, intr-o conferinta de presa.

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea Romaniei a copilarit la tara

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei? Artista a oferit un interviu emotionant despre copilarie si copii, traiul la tara si greutatile prin care a trecut. Mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei. Cine este si cum arata? Irina Rimes s-a nascut in Republica Moldova si a devenit .

Cine este Dana Budeanu, vedeta data afara cu scandal de PRO TV. Cum a ajuns ea sa aiba o colaborare cu echipa emisiunii Vorbeste Lumea

Cine este Dana Budeanu, vedeta data afara cu scandal de PRO TV, trust care a anuntat ca nu se asociaza cu principiile creatoarei de moda. Cum a ajuns sa aiba o colaborare cu echipa emisiunii Vorbeste Lumea? Cine este Dana Budeanu? Creatoarea de moda Dana Budeanu a sustinut rubrica de fashion in cadrul emisiunii de .

Cine este si cu ce se ocupa sotul Ecaterinei Andronescu

Ecaterina Andronescu s-a nascut pe 7 aprilie1948,Malovat,Mehedinti,Romania. Este un politician roman, membra aPartidul Social Democrat, presedinte al SenatuluiUniversitatii Politehnica din Bucuresti. in 2004 ea a devenit rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Tot in anul 2004 a fost aleasa presedintele Consiliului National al Rectorilor din Romania. in anul 2008 a fost reconfirmata pentru un nou mandat .

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

Cine este politistul local care a incercat sa scape de amenda rutiera sunandu-si sefii. Ce s-a descoperit acum VIDEO

Un politist local a incercat sa scape de amenda rutiera sunandu-si sefii. Asta dupa ce un echipaj de la Brigada Rutiera a incercat sa il legitimeze, iar acesta a refuzat. in cele din urma, politistul local a fost amendat, insa echipajul de la Rutiera ar fi fost chemat la ordin, prin statie, de catre Victor .

Cine este sotia lui Leo Iorga. Paula i-a fost alaturi in spital. Ma roaga sa mai traiasca!

Leo Iorga, fostul solist Compact a fost internat in spital in urma cu o saptamana, dupa ce fiul sau a chemat ambulanta acasa. Artistul duce o lupta grea cu cancerul de opt ani care i-a adus si sfarsitul. Sotia lui Leo Iorga este sfasiata de durere dupa moarte artistului caruia i-a stat alaturi pana in .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )