Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREVIZIUNE DEVASTATOARE! Carmen Harra a facut anuntul: Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat asta

B1 B1,
PREVIZIUNE DEVASTATOARE! Carmen Harra a facut anuntul: Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat asta

ClarvazatoareaCarmen Harraa venit cu o serie de predictii pentru anul2019. DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VESTI TRISTE DIN iNCHISOARE Celebra. continuă pe B1

URGIA LOVESTE Romania! Carmen Harra a prevazut MOARTEA! Pierdere uriasa in SHOWBIZ (GALERIE FOTO)

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare! Ea a spus in urma cu mai mult timpcaRomania va mai pierde, in curand,oameni de baza, oameni care au facut istorie.

ADIO, MAESTRE! CARMEN HARRA a nimerit-o din nou

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare din Romania. Eaa prevazut una dintre cele mai negre experientedin viata ei. VEZI IMAGINI iN GALERIA FOTO) iNMORMANTAREA celei mai.

Meteorologii au facut anuntul. Cand va ninge pentru prima data, anul acesta, potrivit ANM

Specialistii ANM au facut anuntul legat de momentul in care va ninge pentru prima data. Dar si despre instalarea noului sezon rece, care se pare ca va sosi in urmatoarele zile. Temperaturile vor fi in continua schimbare, in urmatoarea perioada. ANM a facut anuntul: cand ninge pentru prima data? Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )