Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-A AFLAT TOTUL, DUPA 20 DE ANI! Teo Trandafir, pe felie cu Mircea Badea! Imagini deocheate au ajuns pe INTERNET (GALERIE FOTO)

B1 B1,
S-A AFLAT TOTUL, DUPA 20 DE ANI! Teo Trandafir, pe felie cu Mircea Badea! Imagini deocheate au ajuns pe INTERNET (GALERIE FOTO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile cand facea echipa cu Mircea Badea, in urma cu peste 20 de ani. continuă pe B1

Catalin Botezatu, prima aparitie publica dupa ce s-a operat. Teo Trandafir aproape sa nu-l recunoasca

Catalin Botezatu a avut prima aparitie publica dupa interventia chirurgicala suferita in Turcia. Designerul a mers, insotit de Raluca Badulescu, la emisiunea prezentata de Teo Trandafir la Kanal D. Vedeta a anuntat ca se simte mai bine dupa operatie si a precizat ca nu a renuntat la moda, asa cum s-a sustinut in spatiul public .

Ce salariu ia Teo Trandafir de la Kanal D. Sefii tin foarte mult la ea si ii fac toate mofturile

Si-a inceput emisiunea Teo, la PRO TV, in anul 2000, iar de atunci a ajuns in inimile romanilor. Anul 2013 a adus-o la Kanal D, unde, alaturi de Bursucu, face ravagii cu emisiunea de zi Teo Show. Cum ea este celebra, iar banii fac parte din viata tuturor, pentru curiosi, la acest capitol, Teo Trandafir .

GATA! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! A tinut sa SE AFLE de la ea (GALERIE FOTO)

Silvia Chifiriuc si Petre Roman sunt casatoritide 10 ani! impreuna au un baietel. Silvia a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )