Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tudor Chirila, MESAJ pentru romani, in ziua alegerilor! Votul romanilor va fi anti-PSD

B1 B1,
Tudor Chirila, MESAJ pentru romani, in ziua alegerilor! Votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a transmis un mesaj pe internet, in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei. continuă pe B1

Bianca are 12 ani, este hacker si detine deja propria companie IT. Ce mesaj are pentru romani, inaintea alegerilor prezidentiale

Bianca Lewis este unul dintre cei mai cunoscuti hackeri din lume. Cand avea doar 10 ani a descoperit o vulnerabiliate in ceea ce ar fi trebuit sa fie unul dintre cele mai sigure sisteme electronice din lume, scrie st.

Mesajul lui Iohannis pentru romani, in ziua alegerilor prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost la vot. Acesta a declarat ca a votat pentru o tara normala si i-a indemnat pe romani sa iasa la vot. Astazi, in ziua votului, este.

Ozana Barabancea, iNDEMN pentru FANI in ziua alegerilor prezidentiale! Sa votam cu simt de raspundere

Printre vedetele ce vor fi prezente la urnele de vot in ziua alegerilor prezidentiale se afla si Ozana Barabancea. CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VANTUR A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Jurata de.

Tudor Chirila: Sunt convins ca votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila 44 de ani) a transmis un mesaj in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei. Artistul e de parere ca votul romanilor va fi anti-PSD.

Tudor Chirila, anunt inainte de vot. M-a intrebat cu cine sa votez! Ce raspuns a dat juratul Vocea Romaniei

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce mesaj le transmite Mark Zuckerberg romanilor in ziua alegerilor

Facebook a pregatit un mesaj special pentru romani in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. Dupa deschiderea urnelor, la ora 7. 00, Facebook le-a adresat un indemn.

Tudor Chirila, aparitie surpriza la Ministerul Educatiei. Ce i-a cerut juratul de la Vocea Romaniei noului ministru. Fanii l-au felicitat

Tudor Chirila a anuntat ca s-a prezentat, vineri, la Ministerul Educatiei, pentru a depune o petitie care a fost semnata de 35. 000 de persoane. Cei care au semnat petitia isi doresc semnarea unui pact pe educatie intre partidele politice cu scopul de a depolitiza sistemul de invatamant din Romania. Tudor Chirila a depus la Ministerul .

Fotografia din Londra, devenita virala in ziua alegerilor: Mi-e Dor de Tine, mesaj afisat in centrul metropolei

O instalatie luminoasa cu mesajul Mi-e dor de tine! a fost amplasata in centrul Londrei, la Canary Wharf, fotografia care surprinde momentul devenind virala pe retelele sociale chiar in ziua alegerilor prezidentiale, in conditiile in care romanii sunt a doua cea mai mare comunitate de straini din Regatul Unit, dupa polonezi, si se afla pe locul doi in topul prezentei la urne, in diaspora.

CTP, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. Ce a scris jurnalistul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de semnificativ, cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Gazetarul a facut si-a facut gandurile publice pe retelele sociale, cu o zi inainte de deschiderea sectiilor de votare. CTP, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale CTP a avut .

ştiri din Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )