Libnet.ro
UNICEF

22:00

Valentina Pelinel a fost PRINSA iN FAPT! Cristi Borcea a primit LOVITURA DE GRATIE. Credea ca NIMENI nu o va VEDEA (FOTO)

B1 B1,
Valentina Pelinel a fost PRINSA iN FAPT! Cristi Borcea a primit LOVITURA DE GRATIE. Credea ca NIMENI nu o va VEDEA (FOTO)

Weekend-ul trecut a fost nunta anului! Fiica lui Gigi Becali s-a casatorit cu iubirea vietii sale! Printre invitati, s-a numarat si Valentina Pelinel. continuă pe B1

Valentina Pelinel, gest neasteptat la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cristi Borcea este la pamant (FOTO)

A fost petrecere mare in Capitala, in weekend. Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a casatorit. La eveniment a fost prezenta si Valentina Pelinel.

Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii fiicei lui Gigi Becali. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa

Valentina Pelinel s-a numarat printre invitatii de onoare de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. in timp ce muzica machedoneasca rasuna, iar patronul FCSB impartea bani ospatarilor, Pelinel a disparut. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa. Unde a plecat sotia lui Borcea? Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii Teodorei, .

Ce le face Cristi Borcea colegilor de celula, cand nu-l vede nimeni. N-o duce deloc rau in puscarie

Cristi Borcea pare a fi stapan in inchisoare. Acesta face ce vrea toata ziua si este adorat de cativa oameni. De curand, a fost la un pas de eliberare, dar Borcea trebuie sa mai aiba putina rabdare pana sa ajunga acasa, pentru ca mai este ceva timp pana cand va fi judecat apelul. Ce le .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )