Libnet.ro
UNICEF

10:46

Lora a spus ADEVARUL! DETALII NESTIUTE pana acum! Rusinea aia pe care am simtit-o atunci...

B1 B1,
Lora a spus ADEVARUL! DETALII NESTIUTE pana acum! Rusinea aia pe care am simtit-o atunci...

Lora a povestit fanilor detalii nestiute despre copilaria sa. continuă pe B1

A fost abrogata legea recursului compensatoriu. Cati detinuti au beneficiat de ea pana acum

Cu putin timp in urma, in aceasta miercuri a fost abrogata legea recursului compensatoriu. Masura a fost adoptata, in unanimitate, cu o zi in urma. Este vorba despre legea controversata care a scos din inchisoare mii de detinuti, inainte de termen, printre care si indivizi deosebit de periculosi. A fost abrogata legea recursului compensatoriu. Cati .

FOTO Vica Blochina i-a facut cadou lui Catalin Botezatu toate saruturile dintre ei, de pana acum. Imaginile care i-au intrigat pe fani

Vica Blochina s-a gandit a iesit in evidenta si de data aceasta. Fosta balerina i-a daruit lui Catalin Botezatu ceva aparte. Ziua iubitului designer sigur va fi una pe cinste, mai ales cu Vica alaturi. Cum i-a daruit toate sarutarile lor? Vica Blochina, cadou special pentru Catalin Botezatu Vica Blochina i-a facut o surpriza aparte .

OFERTA SUPRASUBSCRISA IPO-ul Aramco a atras 44,3 miliarde dolari pana acum

Gigantul petrolier saudit Aramco a primit, pana acum, oferte totalizand 44,3 miliarde de dolari pentru actiunile sale, conform anuntului facut vineri de managerul ofertei, Samba Capital, preluat de Reuters. Astfel, oferta publica initiala IPO) a companiei este suprasubscrisa.

SOC in cazul MORTII lui Razvan Ciobanu: NU A MURIT pe 29 aprilie. RAPORTUL OFICIAL care SCHIMBA TOT ce stiam pana acum

Soc in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. La 7 luni de la tragedie, ies la iveala noi detalii despre moartea designerului.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,19 seconds )