Libnet.ro
UNICEF

21:00

TRAGEDIE TOTALA pentru HORIA BRENCIU: Nu am avut timp sa o jelesc! Vestea a iNGROZIT ROMANIA

B1 B1,
TRAGEDIE TOTALA pentru HORIA BRENCIU: Nu am avut timp sa o jelesc! Vestea a iNGROZIT ROMANIA

Celebrul cantaret Horia Brenciu a vorbit despre o drama teribila care i-a marcat existenta. Este vorba despre cea mai mare pierdere dein viata sa. continuă pe B1

Gafa lui Horia Brenciu, in direct, la Vocea Romaniei. Reactia lui Pavel Bartos i-a facut pe toti sa rada

Horia Brenciu a facut si de data asta publicul de la Vocea Romaniei sa rada. De data aceasta nu din cauza unei glume, ci din cauza unei gafe. Ce s-a intamplat la momentul lui Bogdan Dumitras si cum a subliniat moderatorul emisiunii cuvintele gresite de jurat? Horia Brenciu, gafa in direct, la Vocea Romaniei Prezentatorul .

Anuntul lui Horia Brenciu, inainte de Vocea Romaniei. Cine va canta, vineri seara, din echipa lui

Horia Brenciu a anuntat ce se va intampla in editia care urmeaza sa fie difuzata pe 6 decembrie 2019, din Vocea Romaniei. Show-ul muzical de la PRO TV, din aceasta vineri, va reuni momente unice, care vor fi pe placul telespectatorilor. Anuntul lui Horia Brenciu, inainte de Vocea Romaniei. Cine va canta, vineri seara, din .

De la Dacia Mioveni, direct in finala de la Vocea Romaniei. Inginera care l-a fermecat pe Horia Brenciu

Marele deznodamand se apropie! Vocea Romaniei se bucura acum emotiile uriase de la finele competitiei pe care concurentii le vor transmite prin vocile lor. Mioveniul va sta si el cu sufletul la gura, pentru ca inginera Elena a ajuns departe in concurs alaturi de Horia Brenciu. Inginera de la Dacia Mioveni, in finala de la .

Horia Brenciu, PRABUSIT de durere! ROMANIA, in LACRIMI, dupa aflarea VESTII TRISTE

Putini din fanii lui Horia Brenciu ar fi banuit prin ce clipe grele a trecut artistul. Juratul de la Vocea Romaniei avorbit despre unul din momente in care a crezut ca lumea lui se prabuseste.

DE NECREZUT! CATI BANI a adunat Horia Brenciu de la Pro Tv si Antena 1? Nu o sa-ti vina sa crezi

Horia Brenciu reivne la Pro TV, in doua productii de succes! La Romanii au talent il va inlocui in juriu pe actorul Florin Calinescu, iar la Vocea Romaniei a inlocuit-o pe Andra.

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

Caru cu vedete: Horia Brenciu, fara mama de la 11 ani: Drama si amintirile te nvaluie si te doboara; Kate Middleton a dezvaluit ca Printul Louis vorbeste. Care e cuvntul lui preferat

Ilinca Vandici, despre infidelitatea in cuplu: Eram o marioneta pentru el. Vedeta Kanal D a dezvaluit ca nu a fost cea mai norocoasa persoana in dragoste si ca. Feminin vs. androgin. De cand a anuntat ca are un copil transsexual, Charlize Theron si-a schimbat radical imaginea. De cateva luni bune, starul hollywoodian.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )