Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a scandalizat Printesa Margaret Casa Regala britanica

ADPM ADPM,
Cum a scandalizat Printesa Margaret Casa Regala britanica

Se stie despre Printesa Margaret ca a fost considerata oaia neagra a Casei Regale britanice. Asta deoarece avea un spirit rebel si independent, facand adesea lucruri ce incalcau toate protocoalele. continuă pe ADPM

Cutremur la Casa Regala Britanica! Meghan Markle revine la Hollywood! Ce rol va avea fosta ducesa

Meghan Markle si-ar putea relua cariera din Hollywood, la care a renuntat atunci cand s-a casatorit cu Printul Harry. Cuplul regal locuieste acum in Los Angeles si este independent finaciar de Familia Regala, semne care arata ca Ducesa ar putea reveni la adevarata pasiune: actoria.

FOTO Printul George a implinit sapte ani - Imaginile publicate de ducesa de Cambridge cu micutul

22 iulie este o zi speciala pentru familia regala britanica, printul George implinind sapte ani. Evenimentul a fost marcat de Kate mama acestuia si ducesa de Cambridge) prin postare a doua fotografii cu micutul.

Zi importanta la Casa Regala a Marii Britanii. Kate Middleton si Printul William, in culmea fericirii

Miercuri, pe data de 22 iulie, a implinit sapte ani, iar Kate Middleton si Printul William au impartasit doua noi fotografii cu fiul lor cel mare pentru a marca acest moment. Potrivit traditiei, ducesa de Cambridge a fost cea care a realizat fotografiile. Zi importanta la Casa Regala a Marii Britanii Aceste instantanee il surprind .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )