Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dieta Reginei Elisabeta a II a. Iata ce mananca in fiecare zi cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice

B1 B1,
Dieta Reginei Elisabeta a II a. Iata ce mananca in fiecare zi cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice

La cei 94 de ani ai sai, bunica Printului William reuseste sa se mentina intr-o forma de zile mari. Nu doar ca este cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice, dar este si mereu pregatita sa. continuă pe B1

Cel mai grav bilant de COVID-19 din Romania: 614 noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore Bilantul imbolnavirilor ajunge la 30.789

Romania inregistreaza joi, 9 iulie, cel mai grav bilant de COVID-19, de la debutul pandemiei. in ultimele 24 de ore, au fost raportate 614 noi imbolnaviri. Bilantul infectiilor cu coronavirus a ajuns astfel la 30. Cu o zi in urma, au fost raportate 555 de noi cazuri, ceea ce a reprezentat cel mai mare numar, pana ieri.

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

DigiSport: El este cel mai inalt om din lume. Cat masoara uriasul si cum arata un baschetbalist de 2,11 metri langa el

Enes Kanter, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, a postat o fotografie spectaculoasa pe retelele sociale. Baschetbalistul de origine turca, inalt de 2,11 metri, s-a pozat cu compatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume.

Fotografii povestite de cel mai cunoscut motor de cautare

Cel mai folosit motor de cautare vine in ajutorul celor care cauta diverse imagini.

Mesajul unei judecatoare cu COVID-19: Virusul e intre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab. Apara-te, armele sunt la tine!

O judecatoare de la Curtea de Apel Alba Iulia - instanta unde au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 - transmite un mesaj emotionat din spital, unde este internata de o saptamana. Ea spune ca virusul este printre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab si face apel la oameni sa se protejeze: Stai deoparte, respecta distanta, nu te inghesui, iesi din turma! Nu stii cum vei trece peste boala! Poate usor, poate nu vei simti nimic, dar copilul tau, mama ta?.

Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Oamenii de stiinta pun accentul pe raspandirea din ce in ce mai mare al noului coronavirus pe cale aeriana. Astfel, unde in alta parte, decat in Japonia, cel mai puternic supercomputer ne.

Business report: van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie. Rabufnirea lui Arafat. Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc

Steven van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Degeaba venim cu programe scumpe daca avem fake news si initiative care distrug increderea * Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie * Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc * Nunta in pandemie: Cum este si cat costa sa te casatoresti in acesta vara pe o plaja din Grecia * 150 de figuri publice avertizeaza asupra pericolului in care se afla libertatea de exprimare * Angajatii din industria hoteliera se pot testa gratuit pentru COVID-19 * Arafat a rabufnit: Populatia sa nu mai asculte toate prostiile care se vehiculeaza * Ce se intampla cu programul Prima casa? Noua lege a fost promulgata in aprilie, dar nu au aparut clarificarile metodologice * ASF a amendat conducerea executiva a Euroins.

Lansare online pentru cel mai nou device din seria Galaxy Note

Marile companii producatoare de telefoane inteligente nu au renuntat la proiectele aestui an. Samsung pregateste un nou eveniment Galaxy Unpacked, eveniment la care va fi prezentat cel mai nou device din seria Galaxy Note.

P incepe Pelicam online, cel mai verde festival de film din tara

De vineri, 10 iulie, timp de zece zile, cele mai recente documentare de mediu, din 14 tari, vor fi difuzate gratuit, in premiera nationala, pe online. pelicam. ro, in cadrul celei de-a 9-a editii Pelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, desfasurata exclusiv online. Este primul an cand festivalul nu va avea loc la Tulcea, asa cum era programat in fiecare vara.

Nico, declaratii emotionante despre cel mai mare regret din viata: Daca as putea da timpul inapoi...

Cantareata Nico nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toata tara ii stie macar una dintre piesele pe care le-a lansat si sa nu uitam ca artista a urcat si pe scena Eurovision, in 2008. Desi s-a bucurat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )