Libnet.ro
UNICEF

23:16

Porecla pe care Meghan Markle a primit-o din partea angajatilor palatului nu-i face deloc cinste. Cum au ales s-o numeasca acestia pe sotia Printului Harry

B1 B1,
Porecla pe care Meghan Markle a primit-o din partea angajatilor palatului nu-i face deloc cinste. Cum au ales s-o numeasca acestia pe sotia Printului Harry

Meghan Markle nu are cea mai buna reputatie printre angajatii familiei regale britanice. Acestia au considerat-o a fi prea dura si pretentioasa. Ba mai mult, chiar i-au pus si o porecla, care cu siguranta nu. continuă pe B1

Adevaratul motivul pentru care Meghan Markle nu se suporta cu Kate Middleton. Ce s-a petrecut inainte de nunta

De-a lungul timpului, cananlele de media au tot scris despre faptul caMeghanMarkle siKate Middleton nusesuportadeloc. Se pare ca Ducesa de Cambridge a fost inca de la inceput.

Harry si Meghan Markle au semnat un contract in Los Angeles! Suma pe care ar putea sa o castige este fabuloasa

Printul Harry si Meghan Markle fac pasi usori dar siguri spre independenta financiara. Cuplul a semnat un contract cu o agentie din Los Angeles, care reprezinta si familile Clinton si Obama. Cei doi ar putea castiga o averea in urma acestui contract.

Klaus Iohannis a contestat la CCR legea care scoate educatia sexuala din scoli

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament care scoate educatia sexuala din scoli. Seful statului spune ca, prin modul in care a fost adoptata, precum si.

Iohannis a contestat la CCR legea care scoate educatia sexuala din scoli

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament care scoate educatia sexuala din scoli. Reamintim ca in 3 iunie deputatii au adoptat proiectul prin care este eliminata sintagma educatie sexuala din lege, inlocuind-o cu educatie sanitara. Derularea acestor programe urma sa se faca doar cu acordul scris al parintilor, potrivit legii votate de parlamentari.

Nu pretindem incredere oarba din partea guvernelor europene, dar sustinem o judecata deschisa, transparenta si corecta a ceea ce implica selectia furnizorilorMika Lauhde,Vice Presedinte Huawei Global pentru Securitate Cibenetica si Confidentialitate

Mai putin de o saptamana ne desparte de termenul pana la care Grupul interinstitutional de lucru 5G ar trebui sa finalizeze un raport cu privire la modul in care Romania isi va dezvolta reteaua de.

Business report: Cum arata acum tavernele din Grecia. Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile. Piata muncii, lovita puternic de pandemie. Nicu Marcu, aviz pozitiv pentru ASF din partea Comisiilor economice

Cum arata tavernele din Grecia foto-video reportaj). * Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile, desi producatorii le vand ieftin. * Piata muncii, lovita puternic de pandemia de COVID-19. * Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF. * Planul, proiectele si hartile megaproiectului de relansare economica a UE propus de Institutul de Studii Economice din Viena. * Daianu: O relaxare excesiva a politicii monetare, combinata cu un deficit de doua cifre, ar destabiliza economia si ar crea o criza a leului. * Bursa romaneasca este blocata. Desi exista bani in piata, investitorii se tem de o inasprire a restrictiilor. * FP: Achizitia activelor CEZ de catre Hidroelectrica ar afecta procesul de listare.

Pat suplimentar gratuit si 3 mese pe zi din partea casei pentru copiii de pana la 14 ani. Cum puteti beneficia de aceasta oferta?

Mare pentru cei mici este campania prin care mai multi hotelieri de pe litoralul romanesc ofera o serie de gratuitati copiilor cu varsta de pana la 14 ani. Astfel, cei mici vor putea beneficia de pat suplimentar in camera si trei mese pe zi, gratuite.

Clotilde Armand, lovitura crunta din partea PSD. Pentru ce au dat-o in judecata social - democratii?

Clotilde Armand sustine ca a fost data in judecata de Daniel Tudorache, primarul PSD al sectorului 1, pentru ca a distribuit, pe o retea sociala, date din SICAP privind achizitiile Primariei Sectorului 1. Aceasta spune ca i s-au cerut daune in valoare de 113. 000 lei.

CORONAVIRUS |Avertisment din partea epidemiologilor: Revenirea la normalitate este posibila numai cu conditia scaderii constante a numarului de cazuri si a deceselor Ce recomandari fac specialistii

Cresterea numarului zilnic de infectari cu noul coronavirus ii ingrijoreaza pe specialistii din domeniul sanatatii. Reprezentantii Societatii Romane de Epidemiologie avertizeaza ca in conditiile in ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )