Libnet.ro
UNICEF

17:15

Secretul familiei regale britanice. El este printul care a fost tinut departe de ochii publicului din cauza bolii de care suferea (FOTO)

B1 B1,
Secretul familiei regale britanice. El este printul care a fost tinut departe de ochii publicului din cauza bolii de care suferea (FOTO)

In fiecare familie exista secrete, iar familia regala britanica nu face exceptie de la aceasta regula. Un print a fost tinut departe de ochii curiosi ai publicului din cauza ca suferea de o boala. continuă pe B1

Sfatul pe care l-a primit Printul Harry de la Kate Middleton cu privire la relatia sa cu Meghan Markle

Nu toti membrii familiei regale britanice au privit cu ochi buni relatie dintre Printul Harry si Meghan Markle, ba chiar s-au aratat ingrijorati in ceea ce priveste aceasta situatie. in cartea Royals at Wa.

Copii cu COVID, la o gradinita privata. Cine este politicianul care o detine. Primaria a inchis gradinita

Au aparut cazuri de COVID-19 la gradinite. S-a intamplat la o unitate privata din Iasi, redeschisa de curand, dupa starea de urgenta, iar acum doi copii de patru ani au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Cei mici prezinta simptome usoare ale infectiei si au fost internati in spital.

Ea este mama care a ingrozit o tara intreaga! Ce spune femeia din Vaslui care si-a tinut fiul in lanturi

Imagini absolut cutremuratoare vin dintr-o comuna din Vaslui. Un barbat de 28 de ani, care sufera si de afectiuni psihice, este tinut in soare, dezbracat si legat in lanturi de un copac. Iar cea care il tine in aceste conditii este chiar mama lui. Femeia spune ca este pentru prima oara cand l-ar fi legat, dar vecinii sustin contrariu. Oroarea a fost descoperita de asistenta primariei din comuna.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )