Libnet.ro
UNICEF

09:00

CUTREMUR MONDEN! LIDIA BUBLE E DISPERATA! A recunoscut tot despre DESPARTIREA de Razvan Simion

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! LIDIA BUBLE E DISPERATA! A recunoscut tot despre DESPARTIREA de Razvan Simion

Celebra cantareata Lidia Buble a reactionat de curand dupa ce in spatiul public au aparut mai multe zvonuri potrivit carora s-ar fi desapartit de celebrul prezentator Razvan Simion. Vedeta a transmis. continuă pe B1

BOMBA in showbiz! CUM A REACTIONAT fosta SOTIE dupa ce s-a ANUNTAT DESPARTIREA lui RAZVAN SIMION de LIDIA BUBLE! SIGUR si TU ai fi facut LA FEL

In ultimele zile au aparut tot mai multe zvonuri conform carora Lidia Buble si Razvan Simion ar fi pus capat relatiei lor. Aceste zvonuri nu au fost confirmate de nimeni pana acum, iar in ceea ce o priveste pe.

BOMBA in showbiz! RAZVAN SIMION SI LIDIA BUBLE S-AU DESPARTIT?! Matinalul de la ANTENA 1 RUPE TACEREA

Bomba in showbiz! Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit? Tot mai multe zvonuri au aparut cum ca cei doi nu ar mai forma un cuplu. Nici pe Instagram nu au mai pus poze impreuna, ceea ce da de banuit ca.

SOC! Totul este de domeniul trecutului! Ce spune fosta sotie a lui Razvan Simion despre despartirea de Lidia Buble?

In prezent, in presa circula zvonuri cu privire la o posibila despartire intre Razan Simion, prezentatorul de laNeatasi artista Lidia Buble, chiar daca cei doi au dezmintit informatiile,.

S-au despartit sau nu Lidia Buble si Razvan Simion. Ce au anuntat cei doi

Relatia lor ar fi inceput cand matinalul era insurat cu Diana. Au trecut cinci ani de atunci, insa in presa se zvoneste ca cei doi isi traiesc acum povestea de dragoste cu o pietricica in pantof. S-au despartit sau nu Lidia Buble si Razvan Simion? Anuntul oficial. S-au despartit sau nu Lidia Buble si Razvan .

Lidia Buble, prima reactie publica, dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Razvan Simion

Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu de mai bine de cinci ani, fiind una din cele mai urmarite perechi de pe micile ecrane. Dar de cateva zile incoace, circula mai multe zvonuri cu privire la o eventuala despartire dintre cei doi. Ce se intampla de fapt cu relatia lor? Lidia Buble, despartire de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )