Libnet.ro
UNICEF

16:45

A DAT BUZNA PESTE EA iN SPITAL! Daniela Crudu, ATACATA de IUBITUL BATAUS in fata medicilor! De data asta, bruneta N-A AVUT SCAPARE

B1 B1,
A DAT BUZNA PESTE EA iN SPITAL! Daniela Crudu, ATACATA de IUBITUL BATAUS in fata medicilor! De data asta, bruneta N-A AVUT SCAPARE

Clipe de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat. continuă pe B1

COSMARUL NU S-A TERMINAT! Daniela Crudu, ATACATA de iubit in SPITAL! Cum se simte bruneta dupa cea de-a doua repriza

Momente de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat.

Nu au ascultat nimic. Strigau continuu Unde-i, unde-i? Mascatii au gresit adresa si au dat buzna peste o femeie cu doi copii

O mama si cei doi copii ai ei, de 8 si 10 ani, din Brasov s-au trezit joi dimineata cu mascatii in casa. Femeia spune ca, dupa batai violente in usa, anchetatorii au intrat peste ei in casa si a fost nevoie de interventia ambulantei, dupa ce copiii au facut atac de panica. Dupa mai bine de jumatate de ora, timp in care li s-a explicat ca este o eroare, mascatii au ajuns si ei la concluzia ca gresisera adresa, potrivit brasovstiri. ro.

Ultimele detalii in SCANDALUL DANIELA CRUDU si IUBITUL CROAT! Fotografiile din telefonul brunetei schimba total cursul evenimentelor!

Au fost descoperite detalii socante in cazul Danielei Crudu si al iubitului croat. Sego ar fi refuzat sa coopereze cu oamenii legii, relateaza Spynews. ro.

DECLARATII SOCANTE! Mircea BADEA atac DUR in scandalul dintre CRUDUTA si IUBITUL CROAT. Daca te-ai combinat cu Daniela Crudu si esti gelos, inseamna ca... Prezentatorul TV a dat TOT din CASA!

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul care a snopit-o in bataie a starnit reactii controversate in randul vedetelor. Mircea Badea nu a ezitat si a comentat aprig subiectul, atunci cand a auzit ca fosta asis.

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa .

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a disparut dupa externarea din spital! E DE NEGASIT! Fanii sunt iN STARE DE SOC

Noi detalii despre situatia fostei asistente tv Daniela Crudu batuta cu bestialitate de iubitul craot au iesit la iveala. Multi fani s-au intrebat pe retelele de socializare ce s-a intamplat cu Daniela Crudu du.

Daniela Crudu, imagini cu fata TUMEFIATA, dupa ce a fost externata. ABIA o mai recunosti (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu Daniela Crudu, dupa ce a iesit din spital. Crudu a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei croat, iar o astfel de intamplare a deschis, din nou, o adevarata cutie a Pandorei,.

Impact.ro: Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie. Ce i-a cerut acum lui Sego Dubravko

Scandalul dintre Daniela Crudu si Sego Dubravko este departe de a se fi terminat. Conform surselor Impact. ro, iubitul croat o vrea inapoi, insa Daniela Crudu i-a pus o conditie clara. Despre ce este vorba. Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie Iubitul croat al Danielei Crudu vrea cu orice pret sa .

MOTIVUL pentru care Daniela CRUDU nu depunde plangere. Cat a PLATIT IUBITUL CROAT pentru iMPACARE. DECLARATII INEDITE!

Daniela Crudu nu va depunde plangere impotriva agresorului croat. Vedeta a decis sa nu isi tarasca iubitul in instanta, iar pana acum motivul pentru care face acest lucru a starnit o multime de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )