Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mai HOT ca niciodata! Lidia Buble, schimbare RADICALA de look! Razvan Simion a ramas MUT de UIMIRE: Nu le-a venit sa creada ca focoasa blondina le-a aratat tuturor... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
Mai HOT ca niciodata! Lidia Buble, schimbare RADICALA de look! Razvan Simion a ramas MUT de UIMIRE: Nu le-a venit sa creada ca focoasa blondina le-a aratat tuturor... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Lidia Buble, una din cele mai sexy aparitii din showbizul autohton, a decis ca e momentul pentru o schimbare in viata ei. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa cantareata, care se mandreste cu o silueta de. continuă pe B1

Ileana Lazariuc, schimbare RADICALA de look dupa divortul de Ion Tiriac Jr (FOTO)

Ileana Lazariuc a apelat la hairstilist pentru o schimbare de look. Schimbarea coincide cu momentul in care in presa s-a aflat despre divortulsau de Ion Ion Tiriac, fiul miliardarului Ion.

Lidia Buble, DIAGNOSTIC SOC: Cred ca nu mai am mult de trait - Vestea vine la doar o zi dupa ce anuntase ca se pregateste sa devina mama

Lidia Buble si-a socat fanii. Cantareata a scris pe Instagram ca nu mai are mult de trait. Ulterior, ea a povestit ca atunci cand ramane singura acasa pe timpul noptii sufera adevarate drame .

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion Lidia Buble: Nu regret nimic. Ce ii raspunde fosta sotie a matinalului de la Antena 1

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

LIDIA BUBLE a dat cartile pe fata! DE CE NU S-A MARITAT CU RAZVAN SIMION: SINCERA SA FIU

Lidia Buble a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia pe care o are cu Razvan Simion.

HOROSCOP 18 octombrie. Taurii primesc vesti bune. Leii vor o schimbare radicala in viata lor

Horoscop Berbec. Desi te afli intr-un mediu cu care esti obisnuit, azi parca nu mai poti comunica eficient cu nimeni din anturaj. Cei aerieni si zapaciti te enerveaza, cei nervosi si artagosi te tin.

Anunt soc la Antena 1: Cuplul care s-a despartit la Insula iubirii, a luat o decizie bomba! Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva!

Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impreuna. Cei doiau plecat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )