Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andreea Balan ii interzice lui George Burcea sa plece cu fetitele lor. Actorul le viziteaza doar sub ochii vigilenti ai soacrei (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Andreea Balan ii interzice lui George Burcea sa plece cu fetitele lor. Actorul le viziteaza doar sub ochii vigilenti ai soacrei (GALERIE FOTO)

Andreea Balan nu-i permite lui George Burcea sa leia cele dooua fetite pe care le au impreuna, in casa in care locuieste el acum. Dupa o nunta ca in povesti si despartirea fulgeratoare care a venit. continuă pe B1

George Burcea o acuza pe Andreea Balan. Concurentul de la Ferma a spus tot

George Burcea vine cu acuzatii dure pentru Andreea Balan. Cunoscutul actor dezvaluie parerea sa despre abordarea cantaretei privind dezvaluirea vestii ca familia Balan-Burcea nu va mai exista. George Burcea, acuzatii dure pentru Andreea Balan George Burcea revine pe micile ecrane in cadrul reality show-ului Ferma Oraseni vs. Sateni. Acesta a acceptat provocarea de a face .

Ferma 2020. George Burcea, atac fabulos la Andreea Balan! Cum l-a lucrat ea, ca sa il ia Politia

George Burcea vine cu detalii picante din scandalul cu fosta sa sotie in cadrul emisiunii Ferma 2020. Cum sustine actorul ca mama copiilor sai l-ar fi lucrat astfel incat acesta sa fie luat in vizor de catre Politie? Marturii surprinzatoare! Ferma 2020. George Burcea, atac la adresa Andreei Balan. Cum l-a dat pe mana Politiei? .

Ferma 2020. Anna Lesko a facut-o praf pe Andreea Balan! A spus adevarul despre mariajul lui Burcea

In noul sezon al emisiunii Ferma 2020 se confrunta 8 oraseni cu 8 sateni pentru marele premiu de 50. 000 de euro. Dar lupta dintre cele doua echipe care aparent nu pot convietui la un loc, dar care sunt nevoite sa invete asta se muta pe alt plan, cel emotional. Cei 16 concurenti incep sa se .

Ferma 2020. George Burcea a spus adevarul dupa sarutul cu Viviana: Da, voi da frau liber sentimentelor

George Burcea a vorbit pentru prima oara despre sarutul incendiar avut cu Viviana Sposub. Cei doi concurenti de la Ferma 2020 au incins atmosfera cu primul sarut din competitie la care chiar nimeni nu se astepta. Ce a spus despre momentul intim avut cu asistenta de televiziune? George Burcea, marturii despre sarutul cu Viviana Sposub .

Andreea Balan este cea mai rasfatata femeie. Ce cadou superb i-a facut Tiberiu Argint

Andreea Balan pare sa traiasca cea mai frumoasa perioada din viata ei, cand linistea e dominata de iubire si iubirea dominata de rasfat. Si, dupa cum spune o vorba, daca mamica e fericita si copiii sunt fericiti, in conditiile actuale, e clar ca fericirea planeaza in jurul cantaretei, iar toata lumea este bine. Andreea Balan .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )