Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este noul iubit al Andreei Balan

ADPM ADPM,
Cine este noul iubit al Andreei Balan

Soarele pare sa fi iesit din nou pe strada Andreei Balan, dupa despartirea de George Burcea. Weekend-ul trecut, artista s-a afisat la mare cu noul barbat din viata ei. Iata despre cine este vorba! . continuă pe ADPM

Surpriza! Cine este noul iubit al Andreei Balan si cu ce se ocupa. Mare legatura cu o prezentatoare TV

Andreea Balan a uitat de casnicia nereusita prin care a trecut cu George Burcea si a fost surprinsa in timp ce se distra la mare de curand, cu noul ei iubit. Cei doi au fost fotografiati la Vama Veche, iar imaginile arata ca ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Apropiatii lor spun ca ar fi impreuna de aproximativ trei saptamani.

Cine este si cum arata Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Balan

Pare sa fi rasarit soarele pe strada Andreei Balan. Cantareata a fost surprinsa indragostita lulea la malul marii, alaturi de nimeni altul decat noului ei iunit, Tiberiu Argint. Relatia a fost scoasa la.

Rares Bogdan arunca bomba. Cine este de vina pentru criza Covid din Romania: Populatia si autoritatile nu sunt vinovate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca populatia nu este vinovata pentru cresterea numarului de cazuri. El declara ca presa este vinovata pentru raspandirea stirilor false. Rares Bogdan i-a sfatuit pe jurnalisti sa faca mai multe eforturi pentru prezentarea cazurilor dramatice ale pacientilor infectati cu cumplitul virus.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )