Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce decizie au luat sefii de la Pro TV dupa ce Viviana Sposub si George Burcea s-au indragostit la Ferma

B1 B1,
Ce decizie au luat sefii de la Pro TV dupa ce Viviana Sposub si George Burcea s-au indragostit la Ferma

George Burcea si Viviana Sposub s-au indragostit nebuneste pe platourile de filmare ale show-ului Ferma. Oraseni vs Sateni, telespectatorii putandu-i vedea in ipostaze tandre in ultima perioada. Cei doi. continuă pe B1

Viviana Sposub l-a incins pe George Burcea, dar a ajuns in pat cu alt concurent de la Ferma

Viviana Sposub a agitat apele intre ea si George Burcea, apoi a aterizat in patul unui alt concurent. Asistenta de televiziune a rescris scenariul din Ferma si i-a luat prin surprindere pe toti colegii sai. Viviana Sposub i-a atras atentia lui Burcea, dar a ajuns in pat cu alt concurent Fanii emisiunii Ferma Oraseni vs.

Ferma 2020. Viviana Sposub, sarut cu Burcea la eliminare. Ce a spus George ca va face cu ea, dupa emisiune

Scene incredibile la Ferma 2020! Viviana Sposub s-a sarutat cu George Burcea la eliminare, iar declaratiile celor doi despre acest moment sunt emotionante. Iata ce a promis actorul ca va face, dupa emisiune! Ce va face George Burcea cu Viviana Sposub, dupa emisiune Sarutul dintre Viviana Sposub si George Burcea a fost un moment neasteptat .

George Burcea, reactia dupa sarutul cu Viviana Sposub: Trebuie sa ne reglam

Destainuiri surprinzatoare din Ferma! George Burcea e mai decis decat niciodata sa lupte pentru marele premiu. Ce spune cunoscutul actor dupa sarutul cu Viviana Sposub din fata tuturor si despre prima saptamana ca fermier? Burcea, reactie dupa episodul intim alaturi de Viviana Sposub Primul sarut al fermei a avut loc in urma cu multe zile, .

Imaginile momentului la Ferma! George Burcea si Viviana Sposub, in acelasi pat

Ferma. Oraseni vs. Sateni a adus unor concurenti liniste dupa furtuna, cum ar fi in cazul lui George Burcea, in contextul divortului de Andreea Balan, dar si experiente noi, ca in situatia Vivianei Sposub. Cei doi parca si-ar trimite priviri ori ca o atractie fizica exista, sau poate doar imaginatia celor din jur joaca feste.

Ferma 2020. Viviana Sposub: E infierbantat de la abstinenta. Ce se intampla diseara cu George Burcea

Editia de azi, 22 septembrie, a emisiunii Ferma vine cu surprize uriase pentru fani! Show-ul prinde contur odata cu traiul care le devine usor-usor obisnuinta vedetelor. Ce se intampla intre Viviana Sposub si George Burcea in aceasta seara? Ferma 2020. Marturii incendiare in editia de azi A venit si saptamana a treia de concurs, iar .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )