Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Tatal Andreei Balan a vorbit despre relatia cu fiica sa, la nunta cantaretei: Ma bucur enorm. Nu puteam lipsi

Adevărul Adevărul,
FOTO Tatal Andreei Balan a vorbit despre relatia cu fiica sa, la nunta cantaretei: Ma bucur enorm. Nu puteam lipsi

Sandel Balan a vorbit despre relatia cu fiica sa, Andreea Balan, in ziua nuntii cantaretei cu actorul George Burcea. continuă pe Adevărul

George Burcea, trecut tulbure si misterios. Cu ce se ocupa inainte de a deveni sotul Andreei Balan

Andreea Balan si George Burcea se casatoresc religios si isi boteaza mezina duminica, 15 septembrie. Cei doi formeaza un cuplu sudat din 2015. Cum despre Andreea este scris peste tot, ce se stie despre Burcea? inainte de a fi actor, s-a pregatit pentru o meserie total opusa celei pe care o practica acum. Ce meserie .

Moment emotionant la nunta Andreei Balan cu George Burcea. S-a intamplat ceea ce multi asteptau

Andreea Balan a avut parte de o zi emotionanta in data de 15 septembrie. Artista s-a cununat religios cu George Burcea, iar cei doi au ales sa faca si botezul mezinei. Ziua a fost marcata si de un moment asteptat de multi. Moment emotionant la nunta Andreei Balan cu George Burcea Andreea Balan si George .

Dragos Bucur a vorbit despre motivele pentru care s-ar muta din tara: Romania nu e cel mai prietenos mediu pentru viitorul copiilor mei

Actorul si prezentatorul de televiziune Dragos Bucur 42 de ani), care a revenit in echipa emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, a vorbit despre motivele pentru care nu exclude varianta ca la un moment dat sa paraseasca Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )