Libnet.ro
UNICEF

15:45

George Burcea, DEZVALUIRI in premiera despre DESPARTIREA de Andreea Balan! Nimeni NU se astepta la asemenea declaratii

B1 B1,
George Burcea, DEZVALUIRI in premiera despre DESPARTIREA de Andreea Balan! Nimeni NU se astepta la asemenea declaratii

Dupa ce Andreea Balan a povestit in exclusivitate, la Xtra Night Show, detalii incendiare despre separarea de George Burcea, a venit momentul ca si celebrul actor sa isi povesteasca punctul de. continuă pe B1

George Burcea a anuntat divortul de Andreea Balan: Vedeti-va de gunoiul din propria viata!

George Burcea a anuntat oficial, prin intermediul contului personal de Facebook, divortul de Andreea Balan, dupa cinci ani de relatie si doar cateva luni de la nunta.

George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan a confirmat despartirea: Vedeti-va de gunoiul din propria viata

George Burcea a rupt tacerea dupa ce sotia lui, cantareata Andreea Balan a confirmat ca cei doi urmeaza sa divorteze. Actorul le raspunde, intr-un text amplu, tuturor celor care il critica.

Oana Roman, despre divortul Andreei Balan. Au senzatia ca stiu tot!

Invitata la Vorbeste Lumea, Oana Roman a atins si mult discutatul subiect care ii are in prim-plan pe Balan si Burcea. Ce spune fiica lui Petre Roman despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea? Oana Roman, despre divortul Andreei Balan Oana Roman a trecut si ea de curand prin cateva evenimente care i-au schimbat .

Primele DECLARATII ale lui George Burcea dupa despartirea de Andreea Balan: Am primit MII de mesaje in care sunt iNJURAT in ultimul hal...

Dupa ce Andreea Balan a fost invitata la Xtra Night Show, unde a vorbit despre despartire, George Burcea isi exprima si el punctul de vedere. Iata primele declaratii dupa despartirea de Andreea Balan,.

Este oficial! George Burcea: Am decis sa pun capat relatiei cu Andreea Dezvaluiri socante

Familia Burcea-Balan este istorie. Dupa ce Andreea a vorbit, seara trecuta, la Xtra Night Show, emisiunea lui Capatos, despre destramarea familiei sale, George a facut si el declaratii, dezvaluind momente din casnicia lor. George Burcea: Am decis sa pun capat relatiei cu Andreea Andreea Balan si George Burcea s-au separat dupa 4 ani si jumatate .

GATA! Andreea Balan a facut PUBLICA FILMAREA! Ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si George Burcea, dupa VACANTA (VIDEO)

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea a socat intreg showbizul! Chiar artista a confirmat ca zvonurile care au tot circulat in presa sunt adevarate, dar momentan nu poate sa dea mai multe.

Impact.ro: Dezvaluiri in premiera despre socrii lui Liviu Dragnea. Sunt mai tineri decat fostul lider PSD

Relatia dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase a reusit sa uimeasca pe toata lumea, cu atat mai mult cu cat inchisoarea pe care o efectueaza fostul lider PSD nu a reusit sa-i desparta, acestia reusind sa se intalneasca in mod constant. La fel de mirati au fost si parintii Irinei, atunci cand cei doi au .

Andreea Balan, despre postura de mama singura. Ce vrea sa faca dupa despartirea de George Burcea

Andreea Balan face declaratii extrem de emotionante despre postura de mama singura in care s-a regasit in primavara lui 2020. Ce spune vedeta despre noul rol pe care este nevoita sa-l joace? Andreea Balan, despre postura de mama singura De doi ani, Andreea pare ca incearca extremele vietii, dovada fiind evenimentele la polul opus cu .

Unde locuieste acum George Burcea. Ce se intampla cu Ella si Clara, fetitele lui si ale Andreei Balan

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu, actorul parasind locuinta in care a trait cu Andreea Balan. Acesta a postat un amplu mesaj in care isi spune partea de poveste. Unde locuieste acum George Burcea Andreea Balan a fost prezenta in emisiunea Xtranight Show unde a vorbit despre despartirea de George Burcea.

Andreea Balan, mesaj emotionat de 1 Martie! Fanii, in lacrimi! Totul despre despartirea de George Burcea (FOTO)

Separarea dintre andreea Balan si George Burcea a devenit oficiala in urma cu cateva zile, cand celebra artista a recunoscut, pe retele de socializare ca ea si sotul ei nu mai formeaza un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )