Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Burcea, fericit dupa despartirea de Andreea Balan: Daca stateam in acea relatie, simteam ca nu fac decat sa ma frustrez (GALERI FOTO)

B1 B1,
George Burcea, fericit dupa despartirea de Andreea Balan: Daca stateam in acea relatie, simteam ca nu fac decat sa ma frustrez (GALERI FOTO)

George Burcea, fostul sot al Andreei Balan a avut un an cu suisuri si coborasuri. Daca la inceputul anului s-a despartit de frumoasa cantareata si a plecat de langa cele doua fetite pe care le au. continuă pe B1

George Burcea, lovitura dura pentru Andreea Balan. Ce a spus despre Viviana Sposub a aflat toata tara deja

O noua zi, un noua lovitura data de George Burcea Andreei Balan. Declaratiile facute de concurentul de la Ferma Oraseni vs Sateni despre noua sa iubita, Viviana Sposub, au uimit pe toata lumea. George Burcea, o noua lovitura pentru Andreea Balan Razboiul dintre George Burcea si Andreea Balan este departe de a ajunge la .

Andreea Balan a rabufnit. Ce a facut dupa reactia incredibila a lui George Burcea

Un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Dupa ce si-au adus tot felul de acuzatii unul altuia, Andreea Balan a rabufnit. Ce a facut vedeta de la Te cunosc de undeva! pentru a-l darama pe George Burcea este incredibil. Andreea Balan si George Burcea, in plin razboi Desi in momentul in care au anuntat divortul soc .

Cum a umilit-o George Burcea pe Andreea Balan, desi a spus ca nu o va face. Toata tara a aflat

Divortul dintre cele doua vedete continua, cu mici atacuri si intepaturi de ambele parti. Recent s-a aflat cum a umilit-o George Burcea pe Andreea Balan, desi a spus ca nu o va face. Este vorba de celebrul tatuaj pe care il avea pe mana cu fosta lui sotie. Cum a umilit-o George Burcea pe Andreea .

George Burcea si Viviana Sposub, prinsi in fapt aseara, dupa duel. Imaginile de la Ferma spun tot

George Burcea si Viviana Sposub nu se mai feresc. Cum au fost surprinsi cei doi, dupa duelul actorului cu Paul Diaconescu?! Imaginile de la Ferma sunt incendiare. George Burcea si Viviana Sposub, prinsi in fapt Nu mai este pentru nimeni un secret ca George Burcea si Viviana Sposubs-au indragostit nebuneste pe platourile de filmare, insa .

George Burcea si Viviana Sposub se iubesc. Imagini incendiare cu cei doi la Ferma, dar si in afara emisiunii de la Pro TV

Imagini incendiare cu George Burcea si Viviana Sposub! Nu se mai feresc nici de camerele de filmat de la Ferma. Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti! George Burcea si Viviana Sposub, imagini incendiare intoarsa la Ferma, Viviana Sposub a sarit direct in bratele lui George Burcea si s-au sarutat patimas, de fata cu .

Noua iubita a lui George Burcea, momente halucinante la Ferma. Ce s-a intamplat cu Viviana Sposub

Scene incredibile, la Ferma. Viviana Sposub a trecut prin momente halucinante in editia trecuta a emisiunii de pe Pro TV. Noua iubita a lui George Burcea a avut nevoie chiar de interventia medicilor. Viviana Sposub, momente de panica, la Ferma Oboseala, gandacii, mediul umed si inchis si-au spus cuvantul. Viviana Sposub a cedat si a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2661 seconds )