Libnet.ro
UNICEF

17:30

George Burcea, marturisiri despre consumul de substante interzise: Eram destul de pierdut emotional

B1 B1,
George Burcea, marturisiri despre consumul de substante interzise: Eram destul de pierdut emotional

A trecut aproape un an de cand George Burcea si Andreea Balan au pus punct casniciei lor. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost lamurite in ceea ce privestescandalul in care a fost implicat faimosul. continuă pe B1

Ce a crezut Viviana Sposub despre George Burcea inainte sa-l cunoasca. Schimbarea produsa de fostul Andreei Balan

Care a fost parerea initiala a Vivianei despre actualul partener de viata? Ce stia despre George Burcea si cum s-au schimbat lucrurile in timp? Cei doi se inteleg de minune acum. Ce parere a avut Viviana Sposub despre George Burcea la inceput? Fosta colega de platou a celor doi moderatori de la Vorbeste Lumea a .

George Burcea o desfiinteaza pe Andreea Balan. Ce o acuza ca a facut artista: Doar ca sa ia copiii

Scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan este departe de a ajunge la final. Actorul a dezvaluit informatii incredibile despre fosta sotie si o acuza ca a apelat la tot felul de trucuri pentru a reusi sa aiba custodia totala a celor doua fetite, Ella si Clara. Ce acuzatii grave ii aduce George Burcea Andreei .

Ce se intampla, de fapt, intre George Burcea si Viviana Sposub. Gestul total neasteptat facut de fostul Andreei Balan

S-au cunoscut in cadrul emisiunii Ferma. Oraseni vs. sateni, s-au indragostit nebuneste iar acum formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. George Burcea si Viviana Sposub traiesc o frumoasa poveste de iubire, iar fostul sot al Andreei Balan a facut, de curand, un gest total neasteptat. Ce a facut George Burcea in .

George Burcea si presupusa iubita a lui Dan Bittman, sarut pasional. Cum s-a intamplat totul

George Burcea este in lumina reflectoarelor constant de la inceputul acestui an. Divortul de Andreea Balan si intamplarile controversate de dupa l-au adus gol, in mijlocul publicului. Apele s-au linistit dupa ce s-a mutat de acasa, dar s-au involburat din nou odata cu aparitia in emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde a atins subiectele .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )