Libnet.ro
UNICEF

11:45

George Burcea, sarut neasteptat in noul sezon Ferma cu una dintre colegele sale

Adevărul Adevărul,
George Burcea, sarut neasteptat in noul sezon Ferma cu una dintre colegele sale

Astazi incepe noul sezon al emisiunii Ferma de la Pro TV. Aflam deja aflam informatii despre un posibil cuplu format pe parcursul show-ului. Exista imagini cu un sarut patimas dintre George Burcea si una dintre colegele sale din emisiune. Despre cine sa fie vorba?. continuă pe Adevărul

George Burcea, sarut patimas cu alta femeie. Cu ce vedeta din PRO TV a fost intim

George Burcea vine de data asta in prim-plan! Actorul se pare ca a luat atitudine si nu doar ca ii sclipesc ochii dupa o vedeta din Pro TV, dar a si avut curajul sa se aventureze intr-o relatie mult mai apropiata cu aceasta. Barbatul a sarutat-o in vazul tuturor! George Burcea, sclipiri de dragoste in .

Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie. Ce mesaj i-a transmis

Sarutul patimas dintre George Burcea si Viviana Sposub, in cadrul emisiunii Ferma, a creat deja controverse. Astfel ca dupa ce s-a aflat de acest sarut, a aparut si o prima reactie a Andreei Balan pe conturile de socializare. Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie Emisiunea Ferma incepe marti, .

Stefan Banica Jr. va gati alaturi de fiul sau in noul sezon Chefi la cutite. Ce alte vedete vor concura

Stefan Banica Jr. va gati alaturi de fiul sau in noul sezon al emisiunii Chefi la cutite. Printre vedetele care concureazi se numara si Adda si Catalin Rizea, Mario Fresh si Adriana Trandafir.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )