Libnet.ro
UNICEF

11:30

George Burcea, suparat ca Andreea Balan nu-i permite sa-si vada fetitele. Cantareata nu-l primeste fara rezultatul negativ al testului COVID

B1 B1,
George Burcea, suparat ca Andreea Balan nu-i permite sa-si vada fetitele. Cantareata nu-l primeste fara rezultatul negativ al testului COVID

Andreea Balan trece prin momente extrem de dificile, insa a decis sa-l tina pe George Burcea la distanta de ea si de cele doua fetite pe care le au impreuna. Actorul acuza caincearca sa-si vada. continuă pe B1

Ce a facut George Burcea in ziua in care Andreea Balan s-a operat. Este incredibil, nu i-a pasat deloc de fosta sotie

La inceputul acestei lunii publicatia noastra relata despre problemele de sanatate ale Andreei Balan. Vedeta ar fi trebuit sa fie supusa unei interventii chirurgicale. Ceea ce nu se astepta nimeni, a fost reactia lui George Burcea, fostul sot al blondei. George Burcea indiferent la problemelse de sanatate ale fostei sotii Andreaea Balan a ajuns la .

Ce a facut Viviana Sposub in izolare alaturi de George Burcea. Vedeta de la Pro TV a spus tot

A fost prima zi de libertate dupa coronavirus pentru Viviana Sposub si George Burcea. Dupa ce au fost izolati impreuna, afectati fiind de boala momentului, in data de 4 noiembrie au putut iesi, in sfarsit, afara. Ce a facut Viviana Sposub in izolare alaturi de George Burcea Astfel, Viviana Sposub si-a pus o masca cu .

George Burcea, aparitie soc. Este aproape de nerecunoscut: si-a schimbat look-ul

Actorul George Burcea nu mai arata cum stiai. Astfel, acesta si-a schimbat look-ul pentru un proiect nou. S-a ras in cap si s-a lasat machiat de profesionisti. Imaginea a postat-o imediat pe retelele de socializare. George Burcea, aparitie soc George Burcea si-a luat fanii prin surprindere cu noul sau look. Astfel, acesta nu mai arata .

Viviana Sposub inca are probleme de sanatate. Prin ce trece iubita lui George Burcea

Viviana Sposub nu trece prin momente chiar bune din punct de vedere al sanatatii. Vedeta inca mai are probleme de sanatate, dupa ce s-a vindecat de noul coronavirus. Viviana Sposub inca are probleme de sanatate Astfel, satena li s-a destainuit fanilor ei. Reamintim ca fosta asistenta de televiziune si George Burcea au fost testati pozitiv .

Cum arata Andreea Balan inainte sa ajunga la spital. Imaginile incredibile cu artista

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital in noaptea de luni spre marti, din cauza unor dureri abdominale atroce. Artista a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan cu cateva ore inainte, in parcarea televiziunii Antena 1. Evenimentele din ultima perioada si-au pus amprenta asupra fizicului ei. Cum arata inainte sa ajunga la spital: Andreea Balan .

EXCLUSIV Andreea Balan, in stare grava la spital. Medicii se tem din ce in ce mai rau pentru ea

Artista se afla de mai bine de zece ore la spital, insa medicii nu stiu nici pana in acest moment ce anume are artista si daca necesita o interventie chirurgicala sau nu Detalii despre starea de sanatate a Andreei Balan. Marturiile apropiatilor in aceasta dimineata, Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital cu Ambulanta, .

Andreea Balan, de urgenta la spital. Vedeta trece prin clipe cumplite, ce a patit

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta cantareata trece prin momente extrem de grele. Ce a patit jumatatea trupei Andre si de ce a ajuns in aceasta stare? Cum se simte juratul de la emisiunea Te cunosc de undeva? Andreea Balan, probleme de sanatate. Solista a ajuns de urgenta la spital Din pacate, .

Andreea Balan, primele imagini dupa ce s-a internat in spital. Cum se simte si cum arata cantareata

Andreea Balan le-a dat emotii mari fanilor in ultimele ore, dupa ce aceasta a dat de inteles pe retelele sociale ca se confrunta din nou cu probleme de sanatate grave. Dupa interventia suferita in urma cu putin timp, cantareata si-a surprins fanii cu o imagine de pe patul de spital. Mesajul transmis de cantareata din .

Andreea Balan, internata de urgenta aproape cu septicemie

Andreea Balan trece din nou prin momente extrem de dificile. Dupa ce era la un pas sa moara atunci cand a nascut pentru a doua oara, artista a ajuns luni noapte de urgenta la spital aproape cu septicemie. Iata ce s-a intamplat! .

Andreea Balan, primele declaratii de la internare. Fotografia mult asteptata de pe patul de spital

Dupa zile intregi de tacere, in care s-a luptat pentru propria viata, Andreea Balan a facut joi dimineata primele declaratii despre ce i s-a intamplat. Cantareata a postat si o fotografie de pe patul de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4642 seconds )