Libnet.ro
UNICEF

07:15

Povestea de viata a lui George Burcea: Eu dadeam cu sapa cand altii se jucau cu mingea. Dar astea m-au facut sa fiu omul care sunt astazi si nu regret

Adevărul Adevărul,
Povestea de viata a lui George Burcea: Eu dadeam cu sapa cand altii se jucau cu mingea. Dar astea m-au facut sa fiu omul care sunt astazi si nu regret

In direct din Ferma, actorul a acceptat sa ne povesteasca adevarul despre cea mai recenta si una dintre cele mai grele perioade din viata lui, cu puterea unei pasari Phoenix. George Burcea a suferit mult in copilarie. continuă pe Adevărul

Andreea Balan, acuzatii dure la adresa lui George Burcea de cand e cu Viviana Sposub: Nu asa ar trebui sa se comporte un tata

De cand traieste o frumoasa poveste de iubire cu Viviana Sposub, George Burcea pare sa isi neglijeze cele doua fetite pe care le are cu Andreea Balan. Vedeta de la Te cunosc de undeva! ii aduce acuzatii dure fostului sau sot. Andreea Balan, acuzatii dure la adresa lui Burcea Desi au promis ca divortul nu .

Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George Burcea: nimeni nu se astepta la asta

Dupa ce Andreea Balan si fostul ei partener, actorul George Burcea, s-au despartit, aruncand acuzatii de ambele parti, Andreea Balan a vorbit pentru prima data despre viata de dupa separare, indeosebi despre rolul de parinte, pe care il percepe acum ca fiind mult mai greu. Afla declaratiile! Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George .

George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita. Cum se simte Viviana Sposub dupa ce s-a infectat

In cursul zilei de ieri George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Astazi vin noi informatii care spun ca si actuala iubita a actorului, Viviana Sposub ar fi fost depistata pozitiv. George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita Vineri va relatam despre faptul ca actorul George Burcea, a fost .

George Burcea are coronavirus. Ce lovitura a primit fostul sot al Andreei Balan

Dupa ce in urma cu doar cateva zile ar fi manifestat simptome usoare, acum, George Burcea s-ar infectat cu noul coronavirus. Actorul s-a auto izolat, anuntandu-i pe toti cei cu care a intrat in contact de diagnosticul primit, in asa fel incat procedurile sa fie aplicate de fiecare. George Burcea are coronavirus. Ce lovitura a .

George Burcea minte? Dezvaluirea Andreei Balan ridica un mare semn de intrebare despre el, ca tata

Declaratiile fostilor soti se bat cap in cap! Dezvaluirile recente ale Andreei Balan sunt in totala antiteza cu cele ale lui Burcea. Ce a spus actorul in cadrul emisiunii Ferma si ce spune Andreea despre rolul de tata? Cine minte? Andreea Balan si George Burcea, declaratii care se bat cap in cap Acuzatii peste acuzatii .

George Burcea, atacat violent din nou: Doar fostul sot al Andreei Balan

Actorul George Burcea se afla printre cele 16 vedete care au acceptat sa participe in noul sezon al emisiunii Ferma. inca de la inceput, fostul sot al Andreei Balan a vrut sa demonstreze ca poate ajunge ajunge in finala. insa, in concurs a intrat si Andreea Antonescu, sora de suflet a Andreei Balan. George Burcea, .

George Burcea a facut-o praf pe Andreea Antonescu! Ce imagini rusinoase a publicat despre ea

Desi filmarile pentru show-ul Ferma. Oraseni vs. Sateni s-au terminat de ceva vreme, spiritele abia acum s-au incins, si-au avut ca suport retelele de socializare. Daca in gospodaria din Cocani, pana acum, au fost rezervati in ceea ce priveste pozitia neplacuta in care se afla in emisiune, aducandu-si reciproc acuzatii doar la testimoniale, George Burcea .

George Burcea, confirmat pozitiv cu COVID-19: M-am izolat imediat

George Burcea, fostul sot al Andreei Balan, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Actorul a aflat vineri si a facut declaratii imediat ce postul de televiziune cu care are contract a confirmat stirea.

George Burcea a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19: M-am izolat imediat

George Burcea, fostul sot al Andreei Balan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Actorul a primit rezultatul pozitiv vineri. in urma rezultatului, a facut si primele declaratii despre starea lui de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )