Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primele DECLARATII ale lui George Burcea dupa despartirea de Andreea Balan: Am primit MII de mesaje in care sunt iNJURAT in ultimul hal...

B1 B1,
Primele DECLARATII ale lui George Burcea dupa despartirea de Andreea Balan: Am primit MII de mesaje in care sunt iNJURAT in ultimul hal...

Dupa ce Andreea Balan a fost invitata la Xtra Night Show, unde a vorbit despre despartire, George Burcea isi exprima si el punctul de vedere. Iata primele declaratii dupa despartirea de Andreea Balan,. continuă pe B1

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale.

Contractul prenuptial al Andreei Balan! Cu ce AVERE se alege George Burcea dupa divort

Vestile, deja confirmate, despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea au pus fanii pe jar. Mai mult decat atat, povestea de dragoste ce tocmai s-a incheiat tine de cateva zile primele pagini ale.

GATA! Andreea Balan a facut PUBLICA FILMAREA! Ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si George Burcea, dupa VACANTA (VIDEO)

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea a socat intreg showbizul! Chiar artista a confirmat ca zvonurile care au tot circulat in presa sunt adevarate, dar momentan nu poate sa dea mai multe.

George Burcea, DEZVALUIRI in premiera despre DESPARTIREA de Andreea Balan! Nimeni NU se astepta la asemenea declaratii

Dupa ce Andreea Balan a povestit in exclusivitate, la Xtra Night Show, detalii incendiare despre separarea de George Burcea, a venit momentul ca si celebrul actor sa isi povesteasca punctul de.

Andreea Balan, despre postura de mama singura. Ce vrea sa faca dupa despartirea de George Burcea

Andreea Balan face declaratii extrem de emotionante despre postura de mama singura in care s-a regasit in primavara lui 2020. Ce spune vedeta despre noul rol pe care este nevoita sa-l joace? Andreea Balan, despre postura de mama singura De doi ani, Andreea pare ca incearca extremele vietii, dovada fiind evenimentele la polul opus cu .

Unde locuieste acum George Burcea. Ce se intampla cu Ella si Clara, fetitele lui si ale Andreei Balan

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu, actorul parasind locuinta in care a trait cu Andreea Balan. Acesta a postat un amplu mesaj in care isi spune partea de poveste. Unde locuieste acum George Burcea Andreea Balan a fost prezenta in emisiunea Xtranight Show unde a vorbit despre despartirea de George Burcea.

George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan a confirmat despartirea: Vedeti-va de gunoiul din propria viata

George Burcea a rupt tacerea dupa ce sotia lui, cantareata Andreea Balan a confirmat ca cei doi urmeaza sa divorteze. Actorul le raspunde, intr-un text amplu, tuturor celor care il critica.

Adevaratul motiv pentru care Andreea Balan a facut nunta cu George Burcea. Ce s-a intamplat anul trecut

Andreea Balan a sustinut, cel putin dupa despartirea de Keo, ca nu doreste sa isi uneasca destinele cu barbatul care urmeaza sa ii intre in viata. in 2014 l-a cunoscut pe George Burcea, casatorindu-se cu acesta in 2017, pe o plaja din California. Surprinzator, in 2019, cei doi au facut cununia religioasa, ce a fost .

George Burcea, amenintat de Andreea Balan? Ce s-a intamplat dupa ce i-a spus ca nu o mai iubeste

George Burcea a recunoscut cu subiect si predicat intr-un amplu mesaj postat pe Facebook ca s-a despartit de Andreea Balan. Declaratii despre relatia lor a facut si Andreea Balan in emisiunea Xtra Night Show, prezentata de Dan Capatos. George Burcea, amenintat de Andreea Balan? Andreea Balan si George Burcea s-au despartit dupa cinci ani de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )