Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primul interviu cu George Burcea si Viviana Sposub impreuna. Actorul s-a mutat in apartamentul brunetei (VIDEO)

B1 B1,
Primul interviu cu George Burcea si Viviana Sposub impreuna. Actorul s-a mutat in apartamentul brunetei (VIDEO)

Viviana Sposub si George Burcea au oferit primul interviu impreuna. De cand au confirmat ca formeaza un cuplu, cei doi sunt si colegi de apartament. Cei doi indragostiti, infectati cu COVID-19, locuiesc acum i. continuă pe B1

George Burcea si Viviana Sposub, primele declaratii de cand au covid. Cum se simt

George Burcea si Viviana Sposub au fost declarati pozitivi cu noul coronavirus. Actorul a descoperit din greseala ca este infectat, apoi si iubita lui s-a testat, ulterior constatand cu stupoare ca si ea este in pericol. Declaratiile celor doi pe marginea acestui subiect. Cum se simt si ce simptome au avut. George Burcea si Viviana .

George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita. Cum se simte Viviana Sposub dupa ce s-a infectat

In cursul zilei de ieri George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Astazi vin noi informatii care spun ca si actuala iubita a actorului, Viviana Sposub ar fi fost depistata pozitiv. George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita Vineri va relatam despre faptul ca actorul George Burcea, a fost .

Viviana Sposub are COVID-19. Care este starea concurentei de laFerma: Vom sta izolati la domiciliu

Dupa ce in urma cu doua zile, actorul George Burcea 32 de ani) a fost depistat cu SARS-CoV-2, Viviana Sposub a decis sa se testeze, iar rezultatul a fost pozitiv. Prezentatoarea TV s-a izolat deja in casa si i-a anuntat pe cei cu care a intrat in contact in ultimele zile.

Andreea Balan, reactie neasteptata. Ce a postat la 24 de ore dupa ce George Burcea s-a imbolnavit

In cursul zilei de vineri, 16 octombrie, George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. Acelasi lucru se intampla cu 24 de ore mai tarziu si cu Viviana Sposub. Multi se asteptau ca fosta sotie, Andreea Balan, sa aiba o anume reactie. Fanii au fost dezamagiti, totusi. Reactia Andreei fiind cu totul .

EXCLUSIV Cum a reactionat fostul sot al Annei Lesko, atunci cand a vazut-o in ipostaze tandre la Ferma! Sarutul cu Viviana Sposub l-a scos din minti pe Dj Vinnie

Desi s-au despartit de mai bine de un an si jumatate si fiecare este liber sa faca ce vrea, fostul iubit al Annei Lesko a fost extrem de dezamagit sa o vada pe artista in bratele altor barbati Anna Lesko, sarut pasional cu Viviana Sposub! Noul sezon al emisiunii Ferma Pro TV) a inceput in .

Viviana Sposub a fost testata pozitiv pentru coronavirus: Am fost si eu depistata cu virusul Covid-19

Viviana Sposub a decis sa isi facatestul PCR pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. in cursul zilei de astazi vedeta a primit si rezultatul, care, din nefericire, i-a adus o veste la care nu.

Povestea de viata a lui George Burcea: Eu dadeam cu sapa cand altii se jucau cu mingea. Dar astea m-au facut sa fiu omul care sunt astazi si nu regret

In direct din Ferma, actorul a acceptat sa ne povesteasca adevarul despre cea mai recenta si una dintre cele mai grele perioade din viata lui, cu puterea unei pasari Phoenix. George Burcea a suferit mult in copilarie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )