Libnet.ro
UNICEF

12:46

Tatal Andreei Balan, declaratii inedite despre divort: Ma duc la Bucuresti sa vorbesc si cu ea, si cu ...

B1 B1,
Tatal Andreei Balan, declaratii inedite despre divort: Ma duc la Bucuresti sa vorbesc si cu ea, si cu ...

Vestea despartirii dintre Andreea Balan si George Burcea este oficial, iar artista a vorbit deja la Xtra Night Show despre divortul ce urmeaza sa inceapa. Asa cum era de asteptat, parintii. continuă pe B1

Ce s-a intamplat, de fapt, in casnicia Andreei Balan. Anuntul facut la Capatos despre George Burcea

Andreea Balan a iesit la declaratii. Solista a acceptat invitatia lui Dan Capatos in emisiunea sa, Xtra Night Show pentru a vorbi despre destramarea familiei ei, lucru confirmat deja de solista, in mediul online. Ce s-a intamplat in casnicia ei cu George Burcea? Ce s-a intamplat in casnicia Andreei Balan cu George Burcea. Declaratiile solistei .

Oana Roman, despre divortul Andreei Balan. Au senzatia ca stiu tot!

Invitata la Vorbeste Lumea, Oana Roman a atins si mult discutatul subiect care ii are in prim-plan pe Balan si Burcea. Ce spune fiica lui Petre Roman despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea? Oana Roman, despre divortul Andreei Balan Oana Roman a trecut si ea de curand prin cateva evenimente care i-au schimbat .

A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet

Un scandal imens s-a napustit asupra familiei Burcea-Balan. Aflati deja in lumina reflectoarelor prin prisma despartirii, actorul a fost prins si drogat la volan, in data de 21 februarie. Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet, despre intamplare. A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? George Burcea a fost prins drogat la volan, in .

Unde locuieste acum George Burcea. Ce se intampla cu Ella si Clara, fetitele lui si ale Andreei Balan

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu, actorul parasind locuinta in care a trait cu Andreea Balan. Acesta a postat un amplu mesaj in care isi spune partea de poveste. Unde locuieste acum George Burcea Andreea Balan a fost prezenta in emisiunea Xtranight Show unde a vorbit despre despartirea de George Burcea.

Scandal intre George Burcea si Dan Capatos. A primit bani sotul Andreei Balan pentru aparitiile la Antena 1?

Dupa ce s-a spus despre el ca ar fi primit o anumitp suma de bani pentru a aparea la televizor, George Burcea tuna si fulgera. Acesta a intrat in atentia presei dupa ce Andreea Balan a dat vestea despartirii, iar apoi a fost prins drogat la volan. Scandal intre George Burcea si Dan Capatos Acuzatiile .

Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan. E sigur ca asa l-au prins politistii drogat la volan

Apar noi informatii in scandalul drogurilor, in care sotul Andreei Balan a fost implicat. Reamintim ca George Burcea, sotul Andreei Balan, a fost prins sub influenta substantelor interzise de catre Politie. Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan Ceea ce este interesant este ca acesta nu crede ca situatia in care a .

Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare Ce are de gand sa faca artista

Andreea Balan a facut un anunt important pe Facebook, in mijlocul situatiei in care se afla cu sotul ei, George Burcea. Artista le-a transmis fanilor un mesaj la care acestia au postat zeci de comentarii. Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare in mijlocul situatiei neplacute in care se afla cu sotul .

Oana Roman, pusa la zid dupa ce a comentat divortul Andreei Balan. Ce replica a dat vedeta

Dupa o experienta de viata care i-a schimbat perspectiva, Oana Roman analizeaza scandalurile momentului dintr-o perspectiva mai avizata. Oana si-a permis sa atinga subiectul momentului in lumea mondena divortul Andreei Balan de George Bunea, in rubrica Vorbeste Lumea de la Pro Tv. Publicul nu stie tot Si varsta, dar si experienta de viata au .

George Burcea s-a filmat in timp ce facea liniute! Imaginile cu sotul Andreei Balan i-au socat pe fani

George Burcea a facut o gluma neinspirata in mediul online. Sotul Andreei Balan i-a socat pe fani cu ultimele filmari din mediul online. Acesta a facut de zor liniute, chiar in perioada in care autoritatile au clarificat situatia si l-au gasit 100% vinovat. Burcea, ironii fara margini in online. S-a filmat in timp ce facea .

Ce s-a gasit, de fapt, in sangele sotului Andreei Balan

George Burcea, sotul Andreei Balan, a fost tras pe dreapta de politisti in tmp ce se afla la numai cateva strazi de locuinta sa.

ştiri din Monden

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )