Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tatal Andreei Balan, despre noua relatie a fiicei sale. Nu am avut ocazia sa-l cunosc pe Tiberiu Argint

B1 B1,
Tatal Andreei Balan, despre noua relatie a fiicei sale. Nu am avut ocazia sa-l cunosc pe Tiberiu Argint

Andreea Balan pare ca a trecut peste despartirea de tatal fetitelor ei, George Burcea. in prezent, frumoasa artista traieste o poveste de dragoste alaturi de Tiberiu Argint. Cei doi nu au confirmat zvonurile,. continuă pe B1

Ce se intampla intre tatal Andreei Balan si noul ei iubit. Sandel a rupt tacerea

Desi s-a dovedit a fi un alt moment sfarsit prematur in viata sa, nunta, implicit si relatia cu George Burcea, a reprezentat si incheierea razboiului rece dintre Andreea Balan si tatal ei, Sandel. Legatura dintre artista si sotul ei s-a incheiat intre timp, dar nu si cea dintre ea si parinte, reconcilierea ramanand in picioare.

Andreea Balan, mesaj dupa ce si-a oficializat noua relatie. Sunt capitanul sufletului meu

Andreea Balan si Tiberiu Argint se iubesc ca doi adolescenti de 18 ani. Ba mai mult, acestia nici nu mai simt nevoia sa se ascunda. Cei doi si-au oficializat relatia pe retelele sociale, intr-o maniera inedita. Ce mesaj a transmis cantareata la doar cateva ore distanta, aflati in paragrafele urmatoare. Andreea Balan si Tiberiu Argint .

George Burcea e aproape de faliment. Cati bani a pierdut fostul sot al Andreei Balan

In afara de scandalul iscat in urma despartirii de Andreea Balan, se pare ca pe George Burcea l-a cam parasit norocul de ceva vreme, chiar si din punct de vedere al afacerii pe care acesta o detinea. Ghinion si in afaceri pentru George Burcea Majoritatea fanilor celor doi stiu ca, atat Andreea Balan, cat si .

Candu, despre noua vizita a lui Dodon la Moscova: Cheltuiala de bani in zadar

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a criticat noua vizita pe care o intreprinde Igor Dodon marti, 4 august, la Moscova. Deputatul considera ca aceasta deplasare a presedintelui nu va aduce rezultate R. Moldova si nu este altceva decat o risipa de bani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )