Libnet.ro
UNICEF

21:17

Andreea Marin, ANUNT SOC! Este vorba despre starea ei de SANATATE. Analizele de sange...

B1 B1,
Andreea Marin, ANUNT SOC! Este vorba despre starea ei de SANATATE. Analizele de sange...

Andreea Marin a vorbit despre cat de importanta este sanatatea si le-a dat fanilor sai cateva sfaturi despre acest lucru. continuă pe B1

LACRIMI iN TEATRUL ROMANESC! Este vorba despre marele FLORIN PIERSIC! S-a intamplat in cursul DIMINETII

Marele actor Florin Piersic este foarte activ pe retelele sociale. ACCIDENT CUMPLIT iN SHOWBIZ! MARELE ACTOR A FOST GRAV RANIT! FANII AU IZBUCNIT iN LACRIMI CAND AU VAZUT IMAGINILE GALERIE FOTO) De curand,.

VESTE SOC despre un ALT IUBIT ARTIST din Romania! Este vorba despre Vasile Seicaru! NIMIC nu va mai fi la fel!

Soc pe scena muzicala din Romania! Dupa aproape 50 de ani de folk, Vasile Seicaru a luat decizia radicala - trece pe stilul latino! SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A.

Emotii mari pentru Zana surprizelor, Andreea Marin: Pentru mine acum...

Andreea Marin petrece sarbatorile mereu in familie si a declarat in repetate randuri ca vrea sa fie mereu alaturi de cei dragi in momentele speciale.

Iulia Albu o face PRAF pe Andreea Marin! Zana Patrunjel a inceput sa semene cu Sanziana Buruiana (FOTO)

Vedetele au intrat din nou in vizorul Iuliei Albu, care comenteaza mereu alegerile vestimentare. De aceasta data, Andreea Marin este cea care a fost tinta atacurilor, dupa poza postata pe Instagram de vedeta, .

Andreea Marin, total transformata! Fanii sunt STUPEFIATI! Este fara cuvinte! (FOTO)

Andreea Marin si-a uimit fanii de pe retelele de socializare cu ultima postare facuta. LACRIMI PENTRU RONA HARTNER! S-A iNTAMPLAT iN ACEASTA DIMINEATA! FANII SE ROAGA NEiNCETAT Vedeta a aparut cu un.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Pirva: E adevarat, Stefan Banica Jr. a fost doar spectator!

Andreea Marin a aflat cu stupoare vestea ca fostul ei sot, Stefan Banica Jr va deveni tata pentru a treia oara. Anuntul a fost facut de cantaret chiar de ziua fiicei sale, Violeta, pe care o are.

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit noi informatii despre starea cantaretului

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu, Simona Secrier 48 de ani), a oferit noi detalii despre starea de sanatate a artistului, care a fost transportat pe 13 mai in stare critica la spital.

Sotia lui Mihai Constantinescu, primele declaratii despre starea cantaretului VIDEO

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii despre starea de sanatate a artistului, aflat la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii.

VIDEO inca un spanzurat de podul de la Maracineni. Este vorba despre un tanar de aproximativ 30 de ani

Podul de la Maracineni, din judetul Buzau, a capatat o faima groaznica in ultima perioada. La o luna dupa sinuciderea prin spanzurare a unui afacerist austriac, o tragedie parca trasa la indigo a avut loc marti dimineata. Trupul unui tanar de aproximativ 30 de ani a fost gasit suspendat de grinzile metalice.

SOC in MUZICA POPULARA! iNDRAGITUL ARTISTUL a fost gasit SPANZURAT! Toata ROMANIA e in LACRIMI

Tragedie cumplita in Buzau! Noi detalii ies la iveala despre Adrian, baiatul de 17 ani, din Buzau, care s-a sinucis pe 13 mai 2019.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )