Libnet.ro
UNICEF

13:45

ROMANIA, in LACRIMI! ULTIMA FOTOGRAFIE cu Rica Raducanu! S-a intamplat DUPA OPERATIE!

B1 B1,
ROMANIA, in LACRIMI! ULTIMA FOTOGRAFIE cu Rica Raducanu! S-a intamplat DUPA OPERATIE!

Sanatatea ii joaca feste celebrului fost portar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Rica Raducanu. continuă pe B1

Trupul lui RICA RADUCANU a CEDAT! Medicii au facut ANUNTUL TRIST! Romania, in LACRIMI!

Clipe de cumpana pentru un fotbalist legendar al Romaniei. Fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale, Rica Raducanu, a ajuns miercuri dimineata la spital, informeaza B1 TV.

Rica Raducanu, internat in spital. Celebrul portar al Rapidului a fost operat de urgenta

Rica Raducanu a ajuns de urgenta, miercuri, la spitalul Colentina din Bucuresti. Fostul portar a ajuns pe mana medicilor dupa ce s-a simtit rau si a cerut sa fie dus la spital. UPDATE Rica Raducanu a fost operat, iar starea lui de sanatate este buna. Anuntul a fost facut de medicii de la spitalul .

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Rica Raducanu. Ce spun medicii

Medicii de la Spitalul Colentina au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Rica Raducanu. Fostul portar al Rapidului a fost operat de prostata si se afla in prezent sub tratament cu antibiotice. Daca evolutia sa va fi buna, ar putea fi externat la inceputul saptamanii viitoare. Rica Raducanu a fost operat si .

Rica Raducanu, internat la spitalul Colentina. Fostul mare portar a fost operat si este in stare buna

Fostul portar al nationalei de fotbal a Romaniei, Rica Raducanu, este internat la Spitalul Colentina din Capitala, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, au declarat reprezentanti ai unitatii medicale, citati de Mediafax. Operatia a decurs bine, Rica Raducanu urmand sa fie externat saptamana viitoare.

Rica Raducanu, internat de urgenta in spital

Rica Raducanu, 73 de ani, a fost internat la Spitalul Colentina din Bucuresti. Rica Raducanu, fost portar al Rapidului si al nationalei Romaniei, are din nou probleme de sanatate si se afla sub.

Rica Raducanu, internat in spital - A fost operat, starea lui este buna

Fostul portar al nationalei Romaniei Rica Raducanu este internat la Spitalul Colentina din Capitala dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale, au precizat, pentru Mediafax, oficiali ai unitatii. Operatia a decurs bine, Raducanu urmand sa fie externat saptamana viitoare.

Care este starea lui Rica Raducanu, dupa operatia de prostata

Starea de sanatate a lui Rica Raducanu evolueaza favorabil si primeste tratament cu antibiotice, dupa ce a fost operat de adenom de prostata la Spitalul Colentina din Capitala, medicii urmand sa-l externeze la inceputul saptamanii viitoare. Fostul portar al nationalei Romaniei si-a pastrat umorul.

Care este starea lui Rica Raducanu, dupa operatia de prostata

Fostul portar al nationalei de fotbal Rica Raducanu a fost operat la Spitalul Colentina, el avand un adenom de prostata. in prezent, este internat si se afla in afara oricarui pericol. Fostul.

Rica Raducanu, operat la Spitalul Colentina

Fostul portar al nationalei de fotbal Rica Raducanu a fost operat la Spitalul Colentina, el avand un adenom de prostata, potrivit unei informari a unitatii medicale. in prezent, este internat si se.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )