Libnet.ro
UNICEF

13:30

Probleme grave pentru Gabriela Cristea! Frumoasa vedeta va fi fortata sa nasca prematur...

B1 B1,
Probleme grave pentru Gabriela Cristea! Frumoasa vedeta va fi fortata sa nasca prematur...

Gabriela Cristea se pregateste sa devina mama pentru a doua oara, motiv pentru care este foarte fericita, relateaza cancan. ro. Cu toate acestea, publicatia noteaza ca insasi vedeta a dezvaluit ca va. continuă pe B1

Gabriela Cristea, DEVASTATA de o SUFERINTA TERIBILA imediat dupa Sarbatori! Ce GRAVE probleme de sanatate acuza prezentatoarea si ce se va intampla cu emisiunea

Probleme de sanatate pentru Gabriela Cristea, in ziua de Sfantul Ioan. Moderatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi a intrat in platou acuzand o stare nu tocmai buna. Gabriela Cristea a povestit ca s-a.

Renunta la televiziune? Gabriela Cristea, anunt bomba: Si alte vedete se pare ca au luat decizia...

Gabriela Cristea a avut parte de un an deosebit, in care a devenit mamica pentru a doua oara, dar chiar si asa a trecut si prin momente mai putin placute, relateaza cancan. ro. Vedeta a ramas fara.

Gabriela Cristea, DEVASTATA de DURERE! Fetita ei trece printr-o DRAMA CUMPLITA de cateva saptamani

Fetita prezentatoarei TV Gabriela Cristea trece prin momente nu tocmai usoare de cateva saptamani. Victoriei ii este foarte greu sa inteleaga ce se petrece cu mama ei, in contextul in care Gabriela.

A murit: Gabriela Cristea e in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Gabriela Cristea a primit o veste cutremuratoare chiar in timpul emisiunii pe care o prezinta la televizor. Unul dintre concurentii Te iubesc de nu te vezi s-a stins din viata. Prezentatoarea si-a.

Mihaela Radulescu, aparitie INTERZISA MINORILOR! Vezi poza momentului, din INTIMITATE, cu frumoasa vedeta (FOTO)

Mihaela Radulescu 49 de ani) se bucura de zilele libere ramase, alaturi de iubitul ei, Felix Baumgartner, relateaza realitatea. net. Barbatul austriac, celebru pentru cascadoriile pe care le-a facut, dar mai.

ştiri din Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )