Libnet.ro
UNICEF

14:45

Da, ei sunt cei care au castigat Asia Express in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

B1 B1,
Da, ei sunt cei care au castigat Asia Express in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

Filmarile de la Asia Express 2 s-au incheiat de multa vreme, insa show-ul inca se difuzeaza la Antena 1. Potrivit unor surse, citate de Cancan. ro, in marea finala ar fi ajuns Ruby si iubitul ei, Adi, si. continuă pe B1

SCANDAL EROTIC la ASIA EXPRESS: Vedeta iubita de toti romanii a fost filmata GOALA in cada!

Criticata de unii si admirata de altii, Ana Morodan a fost unul dintre cele mai controversate personaje de la Asia Express. Putini sunt insa cei care au vazut-o in costum de baie. Internautii au fost.

A ajuns in FINALA Asia Express de la Antena 1, dupa ce a ratat la mustata finala de la Pro TV: Acum e scandal in toata regula!

Ruby si iubitul ei, Adrian Robert Grigorita, au facut echipa la show-ul Asia Express , difuzat de Antena 1 si, potrivit unor surse, cei doi ar fi ajuns pana in finala concursului. Putini stiu insa ca.

Cine sunt finalistii Asia Express. O echipa a fost eliminata inainte de finala: A fost o experienta frumoasa si brutala pe alocuri VIDEO

Finalistii Asia Express Drumul Elefantului au fost stabiliti in urma unei serii de probe dure, iar una dintre cele mai indragite echipe a fost eliminata.

Patru echipe lupta in semifinala Asia Express: ce probe vor avea FOTO

Diseara, de la 20:00, pe Antena 1, Asia Express Drumul Elefantului ajunge la penultima etapa a concursului, etapa semifinala, una a probelor fizice, ce va testa limita de anduranta a celor patru echipe ramase in cursa catre Mumbai.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Stapanii cainilor sunt mai fericiti decat cei care au pisici ca animale de companie

Rezultatele unui studiu realizat de General Social Survey in 2018 arata ca in 6 din 10 case americane traieste cel putin un animal de companie. De asemenea, acest studiu dezvaluie cum animalele de companie influenteaza diversi factori sociali, precum fericirea individului, potrivit The Washington Post.

Liviu Dragnea: Ne-am lasat pacaliti toti de domnul Tudorel Toader. Astea sunt legi care trebuie adoptate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a pacalit pe toti cei din partid spunand ca va adopta ordonanta de urgenta. in partid s-a luat o decizie - sigur, pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )