Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape goale pe covorul rosu. Rochiile transparente de la Cannes 2018

ADPM ADPM,
Aproape goale pe covorul rosu. Rochiile transparente de la Cannes 2018

Nu toate vedetele aleg rochiile elegante, de bal, pentru covorul rosu de la Cannes. Unele tin cu tot dinadinsul sa socheze, sau sa isi arate forma fizica de invidiat si aleg sa apara aproape goale, in rochii transparente. continuă pe ADPM

Bloggerita cu outfit de 1 milion de dolari pe covorul rosu de la Cannes

Aflata pentru prima data pe covorul rosu de la Cannes, bloggerita Camila Coelho a vrut ca aparitia ei sa fie memorabila. Asa ca a ales un outfit cu o valoare exorbitanta 1 milion $.

Catrinel Menghia a intors toate privirile pe covorul rosu de la Cannes 2018 FOTO

Topmodelul si actrita Catrinel Menghia 32 de ani) a impresionat prin aparitia impecabila de pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes 2018.

Festivalul de Film de la Cannes 2018. Glamour pe Red Carpet!

Ca in fiecare an, Festivalul de International de Film de la Cannes este urmarit cu sufletul la gura de cinefili, dar si de pasionatii de moda, care analizeaza fiecare tinuta de pe red carpet.

WOW! A venit la Cannes pe covorul rosu fara lenjerie si cu rochia decupata total. Cine e vedeta care a intrecut orice limita

Este de o frumusete naturala si nu se sfieste sa poarte cele mai sexy outfituri care sa-i scoata in evidenta silueta de invidiat. Irina Shayk a fost printre cele mai apreciate aparitii de pe covorul.

Cannes 2018. Care pe care: TV versus cinema

Oare cat de mare a devenit rolul televiziunii in slefuirea sau, mai bine zis, in influentarea gustului publicului, inclusiv al celui avizat, care se presupune ca se afla in salile de presa de la Cannes?.

Cannes 2018: Jean-Luc Godard, absent de la premiera filmului sau selectat in competitie

Regizorul francez Jean-Luc Godard a absentat vineri de la premiera filmului sau Le livre dimage, selectat in competitia oficiala a Fetsivalului de Film de la Cannes.

FOTO Cum a ajuns Monica Gabor sa reprezinte Romania la un festival de film European din SUA. Cine a mai fost alaturi de ea pe covorul rosu

Aseara, in inima Hollywoodului, a fost aniversata Ziua Romaniei in cadrul Festivalului de Film al Uniunii Europene, iar revista OK! a fost acolo si va prezinta in exclusivitate imagini de pe red carpet.

Cannes 2018. Premiera ACID

Pana spre seara i-as fi zis ziua ciudatilor, dar lucrurile s-au dres la Arcades, sectiunea ACID, odata cu proiectia urmata de QA, pentru Singura la nunta mea al Martei Bergman frumoasa coincidenta de nume, in anul centenarului de la nasterea celui care ne-a daruit.

Cannes 2018. Cocktailul

Anul acesta s-a vrut o cat mai mare diversitate, am fost serviti cu un cocktail, nu numai cel din deschidere, ci mai ales cel de pe ecran! Seara s-a incheiat cu unul dintre cele mai colorate, la propriu si la figurat, Rafiki/ Prietenie, o pelicula interzisa in tara de bastina, Kenya, dar macar i s-a permis regizoarei sa vina!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )